• 15 Ocak 2021 06:48
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Almanya’da tur operatörleri peş peşe kampanyalarla talep yaratmaya çalışıyor

Bu haberi dinleyin
15 Ocak 2021 Almanya’da tur operatörleri peş peşe kampanyalarla talep yaratmaya çalışıyor

Kültür veı Mehmet nisanında sezonu açmayı hedeflediklerini söylese de Türkiye’nin turist aldığı pazarlarda bu yönde bir işaret yok.

En büyük ikinci pazar’da tur operatörleri tatilcileri rezervasyon yapmaya özendirmek için ücretsiz iptal ve değiştirme hakları sağlayan,rıca yeni olanaklar sunan kampanyalarına hergün bir yenisini daha açıklayarak talep yaratmaya çalmışıyor

TUI’den 14 gün öncesine kadar iptal hakkı

Pazarın en büyüğü TUI, Esnek Tarife adıyla başlattığı kampanya ile seyahate 14 gün kalana kadar müşterilere ücretsiz iade ve iptal hakkı tanıyor. 

TUI ve Airtoursrıca, şubat sonuna kadar yapılan tüm rezervasyonlara Covid-19 sigortasını da dahil edecek. Bu program misafirlerin test, tedavi, otel konaklaması ve geri dönüş uçak biletini karşılıyor.

FTI, Der Touristik, Schauinsland kampanyaları

TUI gibi diğerleri de peş peşye kampanyalar açıyor. Der Touristik ücretsiz iptal uygulamasını, 31 Ocak'a kadar yapılan tüm rezervasyonlara ücretsiz iptal olanağı tanırken, FTI danı tarihler içinnı tarifeyi uyguluyor. Schauinsland Reisen 28 Şubat'a kadar yapılan tüm rezervasyonlara 15 gün öncesine kadar ücretsiz iptal sunuyor.

Bentour da var

Ücretsiz iptal kampanyası açanlar arasında Türk kökenli tur operatörlerinden Bentour da var. Bentour esnek iptal tarifesiyle seyahatten 14 gün öncesine kadar ücretsiz iptal uyguluyor.

Alltours değiştirme kampanyası 

Alltours, 15 Mart'a kadar yapılan yaz rezervasyonları için 14 gün öncesine kadar ücretsiz iptal değil ama değişiklik olanağı sağlıyor.

Vtours

Dinamik paket tur spesiyalisti Vtours Esnek Tarife ile 22 gün öncesine kadar ücretsiz rezervasyon iptali veya değişikliği sunuyor.

ETI ve Olimar

Mısır spesiyalisti ETI müşterilerine seyahatten 21 gün öncesine kadar ücretsiz değişim ve iade hakkı tanırken, Portekiz spesiyalisti Olimar da ocak sonuna kadar yapılan tüm rezervasyonlar için 30 gün öncesine kadar ücretsiz iptal ve değişiklik şansı tanıyor.