• 12 Mart 2021 09:28
  • 0
  • 2 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Coral, Rusya’nın 40 şehrinden Türkiye’ye uçacak

Bu haberi dinleyin
12 Mart 2021 Coral, Rusya’nın 40 şehrinden Türkiye’ye uçacak

Başta olmak üzere Avrupa ülkelerindeki belirsizlikler sürerken’dan iyi haberler gelmeye devam ediyor.

Rusya’daki tur operatörleri Türkiye’ye koydukları uçak sefer sayılarını artırırken uçuş noktalarına yenilerini ekliyor.

Rusya’daki Türk kökenli tur operatörlerinden Oti Holding’in Coral’i de’dan Türkiye’ye uçuş noktalarına neylilerini ekledi

Coral Travel Genel Müdürü Ercüment Ünalan yaz sezonunda'nın 40 şehrinden Türkiye'ye uçmayı planladıklarını söyledi.

Ünalan, ancak gerçek rakamın uçuşa izin verilecek şehir sayısına bağlı olduğunu ifade etti.

‘’Yüzde 75 Türkiye, yüzde 25’’

Avrupa ülkelerinin kapalı olması,'a ise charter uçuş yapılamaması nedeniyle Coral'ın operasyonlarının yüzde 75'inin Türkiye'ye, kalan kısmının neredeyse tamamının da içine olacağını açıklayan Ercüment Ünalan, farklı turistik ürünlere sahip olan Türkiye ve'nın rakip olmadığını ifade etti. 

İyi bir sezon bekliyoruz

Ünalan, ''Erken rezervasyon satışlarındaki derinliğin azalmış olmasına rağmen Türkiye'de iyi bir sezon bekliyoruz. Türkiye bu yaz kesinlikle Rus turistlere açılacak ve yurt dışındaki ana tatil destinasyonu olacak. Şu anda tek sorun,'nın kaç şehrinden Türkiye'ye uçuş olacağı.'' ifadelerini kullandı.

40 şehirden Türkiye’ye uçuş

İyimser senaryoya göre yaz sezonunda'nın 40 şehrinden Türkiye'ye uçmayı planladıklarını kaydeden Ercüment Ünalan, ancak gerçek rakamın uçuşa izin verilecek şehir sayısına bağlı olduğunu ifade etti.

Rusya pazarının 2021 görünümüne ilişkin açıklamalarda bulunan Coral Travel Genel Müdürü Ercüment Ünalan şirketin'daki hacminin 4-5 kat büyüdüğünü belirterek benzer göstergelere Türkiye'de de yaklaşmayı umduklarını söyledi,

Gazetecilerle bir araya gelen Ercüment Ünalan,’da tatilcilerin bu yıl iç Pazar ve Türkiye arasında paylaşılacağını söyledi.

Ünalan, şirketin 2021 yaz dönemine ilişkin içi satışlarının geçen yılınnı dönemine göre 4-5 kat arttığını en fazla talep noktaların ise Soçi, Anapa ve Kırım olduğunu açıkladı.