• 07 Haziran 2022 10:12
  • 0
  • 3 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

ÇUKTOB 30. yılını kutladı.

Bu haberi dinleyin
07 Haziran 2022 ÇUKTOB 30. yılını kutladı.

Türkiye Otelciler Federasyonu’nun (TÜROFED) kurucu üyelerinden Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) 30. yılını kutladı.

ÇUKTOB Başkanı Tayyar Zaimoğlu’nun ev sahipliği yaptığı organizasyona TÜROFED Başkanı Sururi Çorabatır, TÜROFED’in kurucu üyeleri ve eski başkanları Osmanık ile Ahmet Barut, TÜROFED Başkan Yardımcıları Bülent Bülbüloğlu, Erkan Yağcı, Yakup Dinler, Yönetim Kurulu Üyeleri Burhan Sili, Halil Özyurt, Murat Toktaş, Kaan Kavaloğlu, Birol Akman, BODER Başkanı Ömer Faruk Dengiz, KAPTİD Başkanı Tevfik Ölmez ve İSTTA Başkanı Yalçındın gibi isimler katıldı.

Çok önemli işlere imza attık

ÇUKTOB ve TÜROFED heyeti organizasyonda ilk olanak Adana Valisi Süleyman Elban ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret etti. Vali Elban ve Başkan Karalar ile Adanaini değerlendiren heyet, Adanainin gelişmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduğunu dile getirdi. Heyet ardından Adana’nın turistik bölgelerini gezdi.

“Çok önemli işler yaptık”

Kutlamalar, akşam yapılan 30'uncu Yıl Galası ile devam etti. Gecede ev sahipliğini, ÇUKTOB Başkanı Tayyar Zaimoğlu yaptı. Kutlamada bir konuşma yapan Zaimoğlu, “Tam 31 yıl önce aramızda olan ve olamayan dostlarımızın kurduğumuz derneğimizle çok önemli işler yaptık. 30 yılda 12rı yönetim kurumlunda görev yapmış arkadaşlarımıza ve üyelerimize çok teşekkür ediyoruz.

ÇUKTOB’un dahil olduğu TÜROFED’e de çok teşekkür ediyoruz. Geçmişte ve bugün TÜROFED olarak çok önemli işlere imza attık. Bizi burada yalnız bırakmayan TÜROFED Başkanı Sururi Çorabatır, Ahmet Barut, Osmanık ve diğer başkanlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Adana yarınlara hazırlanmalı!

TÜROFED eski başkanı Osmanık ise, “Tayyar Bey ile 30 yılı aşan bir dostluğa sahibiz” diyerek Tayyar Zaimoğlu’nun Adana’ya ve Çukurova bölgesine gönlünü ve ruhunu vermiş bir kişi olduğunu dile getirdi.ık: “Tayyar Başkan ile çok güzel çalışmalar yaptık. İçinde bulunduğumuz bölge Türkiye’nin en önemli bölgelerinden birisidir.

Çukurova bölgesi kısa sürede çok önemli bir yere gelebilecek kapasitededir. Bu şehirler yarınlara hazırlanmalı. Bu coğrafya çok başka bir coğrafyaya dönüşebilir ve Çukurova’nın bu coğrafyadaki rolü çok farklı olabilir. Bize düşen görev olursa destek oluruz. Her zaman yanınızdayız” dedi.

TÜROFED Kurucu Başkanı Ahmet Barut da, “Sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu vesile ile bizi bir araya getiren Tayyar Zaimoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. 50. yılda yine inşallah bir araya geliriz. Nice yıllar diliyorum” diye konuştu.

Kendimizi güncellemeliyiz!

Gecenin son konuşmasını ise, TÜROFED Başkanı Sururi Çorabatır yaptı. “Bugün kendimi evimde hissederek sizlere hitap ediyorum” diye konuşan Başkan Çorabatır, “Bize gösterdiğiniz yakın ilgiye çok teşekkür ediyoruz. Uzun bir aradan sonra sizlerle bir araya geliyoruz” dedi.

Yönetim Kurulu Toplantısı

Organizasyonun son günü ise, TÜROFED heyeti Tarsus ve Mersin’e geçerek ziyaretlerde bulundu.rıca TÜROFED, Yönetim Kurulu Toplantısı’nı Mersin’de gerçekleştirerek gündemini değerlendirdi.