• 27 Haziran 2022 22:01
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Dedeman’a emek veren alışanlar vefa gecesinde buluştu

Bu haberi dinleyin
27 Haziran 2022 Dedeman’a emek veren alışanlar vefa gecesinde buluştu

Dedeman Hotels’e kuruluşundan bu yana emek veren isimler, Dedeman İstanbul’da gerçekleşen ‘Geleneksel Dedeman Buluşmaları’ etkinliğinde bir araya geldi. 

Dedeman markasına önemli katkılarda bulunan, markaya gönül veren, emekli olmuş ve halen çalışan 78 kişinin buluştuğu Dedeman İstanbul Balo Salonu’ndaki geceye Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman da katıldı.

Konukların Dedeman üst yönetiminin alkışları ile salona alındığı bu etkinlikte konuşan Dedeman Hotes & Resort International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, “Bugün ulaştığımız başarıda sizlerin katkısı ve emeği çok büyük. Sizlerin desteği ile birlikte daha da büyüyeceğiz. Sizden öğrendiklerimizle bugünlere geldik. Birlikte çizdiğimiz bu yoldan devam ederek, Dedeman kültürünü gelecek nesillere taşımak içinnı özveriyle çalışıyoruz” dedi. 

Konuşmasına “Dedemanlı olmak birrıcalıktır” sözleriyle devam eden Banu Dedeman, “Markamızda uzun yıllar emek vermiş çalışanlarımız ile her zaman gönül bağımız çok güçlü oldu, bundan sonra da öyle olmaya devam edecek. Mevcutta çalışan arkadaşlarımıza sunulan Dedeman otellerindeki tümrıcalıklardan, Dedeman’da güzel anılar biriktirmiş eski çalışma arkadaşlarımız da faydalanacak. Ömür boyu geçerli olacak bu imkânlar, bundan sonra ailemize yeni katılacak Dedemanlılar için de geçerli olacak. Çünkü Dedemanlı olmak birrıcalıktır” dedi. Banu Dedeman konuşmasını markanın kurucusu, dedesi merhum Mehmet Kemal Dedeman’ın “Eskilere Vefa, Yenilere Hoş Seda” sözü ile bitirdi.