• 30 Kasım 2020 23:49
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Dedeman Palandöken ve Ski Lodge otelleri yeni sezona yenilenmiş olarak girecek

Bu haberi dinleyin
30 Kasım 2020 Dedeman Palandöken ve Ski Lodge otelleri yeni sezona yenilenmiş olarak girecek

Dedeman Grubu bünyesindeki Palandöken otellerinde bir süre önce başlattığı kapsamlı yenilemeyi kasım sonuna kadar tamamlayıp yeni sezona yenilenmiş olarak girecek.

Palandöken’in kışi için önemli bir destinasyon olduğunu belirten Dedeman Palandöken ve Dedeman Palandöken Ski Lodge Genel Müdürü Veli Tuzak,“Pandemi tüm dünyada olduğu gibi ülkeimizi de olumsuz etkiledi. Ancak herhangi bir seyahat kısıtlaması kararı alınmaması veya vakaların çok artmaması durumunda kışın iyi geçeceğini tahmin ediyoruz.Bu yıl pandemi nedeniyle yurtdışından gelecek misafirlerde azalma olacağını öngörsek de bu durum yerli turist özelinde bir fırsat ortaya koyacaktır. Ağırlık iç pazardan olacak olsa da özellikle Rus pazarından da ciddi talepler almaya başladık” dedi. 

Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman da“Yıl başında duyurduğumuz renovasyon yatırımlarına, pandeminin olumsuz etkilerine rağmen devam ettik. Yenileme yatırımlarımızın Palandöken Kayak Merkezi’nin genel algısına da katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi.