• 18 Eylül 2021 15:55
  • 0
  • 2 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Eski Dostlar buluştu

Bu haberi dinleyin
18 Eylül 2021 Eski Dostlar buluştu

Göksenin İleri ve Hüseyin Kurtoğulları’nın organizasyonuyla birkaç yıldan beri yapılan geleneksel “Eski Dostlar Buluşması” Göksenin İleri’nin İstanbul Balat'taki müze külliyesi’nde gerçekleşti.

Sohbetlerin edilip anıların paylaşıldığı bu yılki buluşmanın sektör dışından da iki konuğu vardı. Biri İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) CHP Grup Başkanı Doğan Subaşı biri de son seçimlerde Eyüp Belediye Başkan adayı olan Ferzan Özer.İkisi de siyasi kimlikleri ile değil topluluk ile dostluk ilişkileri kimlikleriyle oradaydı.

Buluşma her zaman olduğu gibi, ‘Eski dostlar’ şarkısının şef Göksenin İleri yönetimindeki koronun hep birlikte söylemensiyle başladı. Sonra hep birlikte Halil Tuncer anısına kadehler kaldırıldı.

Ergün Güvenç her zaman olduğu gibi yalnız eski dostlar buluşmasında olmak için o akşam Antalya’dan geldi.ndan doğrudan Göksenin İleri’nin Balat’taki Külliyesi’ne gelen Ergün Güvenç gecenin sonunda Antalya’ya döndü.

Ev sahibi Göksenin İleri hazırladığı zengin özel menüye ek olarak bir de Urfa’dan gelen iki dostunun yoğurduğu çiğ köfte eklenmişti.

Eski Dostlar buluşmalarını Göksenin İleri ile birlikte organize eden Hüseyin Kurtoğulları kendi olanaklarıyla Balat’a gelemeyecek olanları Harbiye’deki Plan Tur’da toplayıp hazır tuttuğu minibüsle getirdi, gecenin sonunda da herkesi gideceği yere bıraktı.

Buluşma her yıl olduğu gibi toplu fotoğraf çekimi ile ve bir yıl sonra “Firesiz” buluşmak dileği ile tamamlandı.

Eski Dostlar Buluşması’nda kimler vardı

Göksenin İleri

Hüseyin Kurtoğulları

Ergün Güvenç

Tolon Sökmen

Hami Fidanoğlu

Serdar Oğuzoğlu

Halim Bulutoğlu

Fehmi Köfteoğlu

Çetin Gürcün

Cemal Kızıltan

Engin Türker

İbrahim Canatan

Ali İmdat Uçar

Nuri Kalyoncu

Doğan Subaşı

Ferzan Özer

Didem Coşkun

Hanzade Eruç

Merve Karabacak

Öznur Çiligiroğlu

Delal Atamdede

Mustafa Üçbaş

Hasan Dinç

Hakkı Yüksel

Mustafa Devrim

Fahri Barkul

İbrahim Kalay

Uğur Özer