• 23 Ekim 2021 09:05
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

"Herşey Dahil sistem bitmez. Şu aşamada da bitmemeli"

Bu haberi dinleyin
23 Ekim 2021 "Herşey Dahil sistem bitmez. Şu aşamada da bitmemeli"

Herşey dahil sistemi ile ilgili tartışmalar devam ediyor. ALTİD Başkanı Burhan Sili, "Herşey Dahil sistem bitmez. Şu aşamada da bitmemeli. Herşey dahil sistem tüm dünyada artıyor. Sadece içerik değişebilir” dedi.

Alanya Posta Medya'daki Ekmel Yılmaz’a konuşan Türkiye Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) ile Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, sektör geneli ve Alanya’daki durum ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye'nin pandemi süreci boyunca ciddi bir çalışma yürüttüğünü veinde bu sayede çok artılar kazandığına değinen Sili, son dönemde yeniden gündeme gelen herşey dahil uygulaması ile ilgili olarak sistemin süreceğini, ancak içeriklerde farklılıklar yaşanabileceğini belirterek şunları söyledi:

"Herşey Dahil sistem bitmez. Şu aşamada da bitmemeli. Herşey dahil sistem tüm dünyada artıyor. Sadece içerik değişebilir zamanla. Ekonomik güç varsa sorun yok ama dünyada bir diğer taraftan ekonominin genel durumunu görüyoruz. Bugün'da dünyanın en gelişmiş ülkelerinden bir tanesi çok ciddi enflasyonlar var. Önümüzdeki sene uygun olması hasebiyle ve kaliteli olması hasebiyle Türkiye yönelim artabilir diyorlar. Böyle baktığınız zaman en azından önümüzdeki 10 sene bu iş devam edecek. Belki de içeriğinde değişiklikler olabilir, azaltabiliriz daha farklı noktalara götürebiliriz ama bu sistem devam eder şimdilik."