• 05 Mart 2021 22:28
  • 0
  • 0 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Jolly ile HotelRunner stratejik iş birliğine gitti

Bu haberi dinleyin
05 Mart 2021 Jolly ile HotelRunner stratejik iş birliğine gitti

Jolly, dijital platformu HotelRunner ile iş birliği yaptı. Gerçekleştirilen iş birliği ile HotelRunner, Jolly ile entegre çalışan tek satış kanal yönetimi platformu ve dijital kontrat ağı oldu.

gerçekleştirilen stratejik iş birliği ile birlikte HotelRunner bünyesinde bulunan tüm dünyadan ve Türkiye’den 41 binin üzerinde tesise direkt ulaşabilecek, kontrat yapabilecek, anlık fiyat ve müsaitlik alabilecek ve rezervasyonlarını gerçek

Jolly CEO & Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar iş birliği ile ilgili olarak şöyle konuştu: “Turizm sektöründe 34 yıldır hizmet veren Jolly olarak, dijitalleşme çalışmalarımızı misafir memnuniyeti odaklı olarak sürekli geliştirmeye devam ediyoruz. HotelRunner ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği sayesinde şehir ve tatil otellerine yönelik yelpazemizi daha da büyütmeyi ve mevcut otellerimize yeni ürün ve hizmetleri en avantajlı şekilde sunmayı hedefliyoruz.” Yeni sezonda HotelRunner ile birlikte dijitale taşıdığımız tesislerimize yoğun bir rezervasyon trafiği üreteceğiz.”