• 28 Ocak 2021 09:32
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

KKTC’deki Merit Otelleri yeniden kapandı

Bu haberi dinleyin
28 Ocak 2021 KKTC’deki Merit Otelleri yeniden kapandı

Net Holding bünyesindeki Merit Grubu,’deki otellerini açma konusunda birda üçüncü kez karar değiştirdi.

KKTC’deki seçimler öncesinde siyasal ortam nedeniyle otellerini kapatan Merit Grubu daha sonra otelleri açma kararı aldı. Bu kararın üzerinden bir hafta geçmeden otellerin kapanmasına karar verildi.

Merit Grubu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla her ne kadar alınan tedbir kararlarında şu an için bir değişiklik olmasa da müşterilerinden gelen yoğun talepler doğrultusunda'de işlettiği otelleri 1 Şubat tarihi itibariyle tekrar açacağını açıklamıştı.

KKTC Sağlıklığı'nın Girne ve Lefkoşa ile ilgili aldığı karar üzerine Merit otellerinden yeni açıklama yapıldı. Merit'ten Kamuyudınlatma Platformu'na yapılan açıklama şöyle:

Girne ve Lefkoşa'daki otelleri 3 ve 10 Şubat'a kadar kapattı

"Son dönemdevirüs vakalarında yaşanan artışlar nedeniyle, K.K.T.C. Kamu Otoriteleri kamu sağlığı açısından koruma amaçlı önlemler almaya devam etmektedir.

Salgında gelinen son noktada, K.K.T.C. Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi'nin yaptığı yeniden değerlendirme sonucunda K.K.T.C. Sağlıklığı tarafından alınan ve 26.01.2021 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan kararlar uyarınca

Gime ve Lefkoşa ilçesinde artan yerel bulaş nedeni ile

• Gime ilçesinin 27 Ocak 2021 saat: 00:01 'den 10 Şubat 2021 saat:23:59'a

• Lefkoşa ilçesinin 27 Ocak 2021 saat: 00:01 'den 3 Şubat 2021 saat:23:59'a

kadar zaruri görülenler dışında kalan tüm faaliyet ve işyerlerinin kapatılması/ durdurulmasına karar verilmiştir. Bu kararlar sonucunda Lefkoşa ve Girne ilçelerinde bulunan işletmekte olduğumuz otellerimiz söz konusu tarihler arasında kapalı olacaktır. Gazimağusa'da bulunan işletmekte olduğumuz otelimiz ise misafirlerimize hizmet vermeye devam edecektir. "