• 11 Ocak 2021 05:08
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Mahmut Var Golf Turnuvası’nın galibi Recep Turan

Bu haberi dinleyin
11 Ocak 2021 Mahmut Var Golf Turnuvası’nın galibi Recep Turan

Geçirdiği kalp krizi sonucunda 4 yıl önce yaşamını yitiren Taurus Golf Kulübü kurucu üyelerinden Mahmud Var, Antalya’nın Merkezi’nde organize edilen golf turnuvası ile anıldı.

 

Bu yıl 4'üncüsü yapılan ve Ballerini Entertainment Company’nin sponsor olduğu Mahmut Var Golf Turnuvası'nın şampiyonu -1 skor ile Recep Turan oldu.
Antalya Golf Kulübü The Pasha sahasında Mehmetgün, Fesih Tamince, Yasin Akkanat, Ramazan Üçdan, Mehmed Emin Yoldan, Ali Şahin, Ali Kızıldağ, Yavuz Üngör, Behçet Baki, Ercan Çek gibi turizimcilerin yanısıra Isparta Vali Yardımdısı Haluk Şimşek ve sektörün yakında tanıdığıci ve iş adamlarının katılımı ile gerçekleştirildi. Bir günlük turnuvada 60 a yakın golfçü mücadele etti. Turnuva’nın gerçekleştiği Antalya Golf Kulübü çok özenle hazırlanmış bir organizasyon olarak tüm katılımcıların takdirini kazanırken, saha bakımı, teknik hazırlıklar ve ikramlar tam puan aldı. 

Turnuva sonunda Recep Turan birinci olurken, A kategorisinde Başak Ünal birinci, Ramazan Üçdan ikinci ve Ahmet Çağıl ise üçüncü oldu. B kategorisinde Deniz Çuha birinciliği elde ederken, Devran Yıldırım ikinci, Yasin Akkanat üçüncü oldu.rıca turnuva boyunca topa en uzun vuruş ödülünü Hasan Ceylan ile çukura en yakın vuruş ödülünü Abdullah Irmak aldı.

Taurus Golf Kulübü Kaptanı Ali Kızıldağ yaptığı açıklamada, "Bugün burada olmamızın temel nedeni 4 yıl önce bugün böyle bir golf turnuvası düzenliyorduk. Taurus Golf Kulübü Başkanı Recep Turan beni aradı Mahmut Var abimizi kaybettiğimizi söyledi. Çok ciddi bir acı kaybımız oldu. Hem golf hem de üyemiz olarak onu saygı ve sevgi ile anıyoruz" dedi.