• 25 Ocak 2021 11:42
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Mehmet Nane, IATA Denetim Komitesi Başkanı seçildi

Bu haberi dinleyin
25 Ocak 2021 Mehmet Nane, IATA Denetim Komitesi Başkanı seçildi

 

Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet T. Nane, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) yönetim kurulu üyelerinin oylarıyla Denetim Komitesi Başkanı olarak seçildi.

120 ülkeden 290 üye hava yolu şirketi ile toplam hava trafiğinin yüzde 82’sini temsil eden Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) yönetim kurulu, üyeleri oy birliği ile Denetim Komitesi Başkanı olarak Pegasus Havayolları Genel Müdürü Mehmet T. Naneyi seçti. Nane, 19 Ocak’tan itibaren 3 yıllık dönem boyunca Denetim Komitesi Başkanı olarak görev yapacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet T. Nane, “Global sektörü, tarihte eşi benzeri görülmemiş zorlu bir dönem geçiriyor. Böyle bir dönemde bu önemli göreve layık görülmekten ve bu büyük sorumluluğu taşımaktan dolayı gurur duyuyorum. Koşullar ne kadar zorlu olursa olsun; IATA olaraktaşımacılığının en yüksek hızda, emniyette, güvenlikte, uygunlukta ve verimlilikte gerçekleşmesi hedefiyle var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Global sektörü olarak, kıymetli paydaşlarımızla birlikte gösterdiğimiz üstün gayret ve çalışmalara devam ederek, bu zorlu günleri hep birlikte aşacağız” dedi.