• 18 Şubat 2021 23:37
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Oti’nin Almanya birimi FerienTouristik & Coral’da yönetim değişikliği

Bu haberi dinleyin
18 Şubat 2021 Oti’nin Almanya birimi FerienTouristik & Coral’da yönetim değişikliği

Oti Holding’in’daki tur operatörü Ferien Touristik & Coral Genel Müdürü Heinz Bauermeister 1 Mart’tan geçerli olmak üzere emekliyerıldı.

Ferien Touristik & Coral Genel Müdürlüğünü daha önce grup bünyesinde Ürün Satın Alma Şefi olarak görev yapan Koray Çavdır üsbtlenecek.

Bu arada Ferien Touristik & Coral Travel'ın yönetim ekibi, tur operatörü Bucher Reisen'in eski genel müdürü Michael Gisbertz ile Alltours'un eski Uçuş Satın Alma Müdürü Alexander Trenks Ferien Touristik & Coral Travel bünyesine katıldı.

1 Mart’ta emekliyerılacak Bauermeister kariyerine 42 yıl önce Düsseldorf'taki Hartmann seyahat acentasında başladı. Alltours Byebye'de yönetici olarak görev yaptıktan sonra Temmuz 2013'ten beri Ferien Touristik'in Genel Müdürlüğü’nü yaptı.

Bauermeister’ın görevini üstlenecek olan Koray Çavdır TUI, LTU, Meiers Weltreisen, Dertour ve Thomas Cook'ta çalıştı. 2017'den beri OTI Holding'de çalışıyor.

OTI Holding Yönetim Kurulu Başkanıhan Bektaş , "Şirketin güvenilir, başarılı yönetimi ve yorulmak bilmeyen çabaları için Heinz Bauermeister’e teşekkür etti.

Bauermeister 1 Marttahn resmen emekli olurken kasımına kadar Ferien’de yarı zamanlı olarak çalışacak.