• 23 Haziran 2022 13:10
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

POYD, AB destekli eğitim projesinin ortağı oldu

Bu haberi dinleyin
23 Haziran 2022 POYD, AB destekli eğitim projesinin ortağı oldu

Avrupa Komisyonu ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından hibe ile desteklenen, Erasmus+ Yetişkin Eğitimi Projesinin ikinci uluslararası proje toplantısı’nın Huelva şehrinde yapıldı.

Profesyonel Otel Yöneticileri Birliği (POYD)’un da ortak olduğu ‘Development of the Digital Marketing Competence of Adult Learners for Small and Medium-sized Tourism Enterprises (SMTEs) in Europe’ projesinin koordinatörlüğünü İstanbul Medeniyet Üniversitesi yapıyor.

Projenin karma eğitim etkinliği kapsamında küçük ve orta ölçekli işletmeleri çalışanlarına, yöneticilerine ve bu işletmelerde çalışma potansiyeli bulunan öğrencilere işletmelerinde dijital pazarlama ile ilgili çeşitli konularda eğitimler verildi. 

Eğitim verilen konular arasında pazarlama ilkeleri ve dijital pazarlama stratejileri, web sitesi tasarımı ve kalitesi, içerik pazarlaması, dijital reklamlar, dijital dağıtım kanalları, arama motoru optimizasyonu, sosyal medyada pazarlama, mobil pazarlama, e-postayla pazarlama ve web analizleri ve performans ölçümü yer aldı.

Ayrıca yapılan proje toplantısında dijital pazarlaması ile ilgili eğitim ünitelerinin ve yeterlilik çerçevesinin nasıl geliştirilebileceği tartışıldı . 

İspanya’nın Huelva şehrinde yapılan toplantıya; İstanbul Medeniyet Üniversitesi adına proje yürütücüsü Prof. Dr. Salih Kuşluyan, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi’nden Doç. Dr.  Özcan Erkan Akgün, Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Ülkay Atmaca, proje ortağı Ramada Old City Otel işletmecisi ve Softotel Management şirket sahibi Serkan Gümrükçü, Celex Travel Mehmet Bahar, Miracle Resort Hotel Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Ergun, Araştırmacısı Dr. Leyla Şişik katıldı. 

Projenin ortakları olarak’dan Inercia Digital S. L., Belçika’dan PhoenixKM BVBA,’dan IACuDit toplantıda yer aldı.