• 14 Ağustos 2021 18:12
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Seyahat endüstrisinin pandemi dönemi ve sonrası değerlendirilecek

Bu haberi dinleyin
14 Ağustos 2021 Seyahat endüstrisinin pandemi dönemi ve sonrası değerlendirilecek

Türkiye, Antalya ve dünyainin önemli aktörlerinin bir araya geleceği 11. Uluslararası Resort Kongresi, 25 Kasım 2021’de Antalya’da Lara’daki Nirvana Cosmopolitan Hotel’de yapılacak.

Sektörün en büyük buluşmalarından birisi olan Uluslararası Resort Kongresi’nin ana teması olan “Geleceğiniin Geleceği” kapsamında Seyahat endüstrisinin pandemi dönemi ve sonrası değerlendirilecek.

Turizm ve seyahat endüstrisinde beklentiler, sorunlar ve çözüm önerilerinin konuşulacağı 11. Uluslararası Resort Kongresi, Türkiye ve dünya endüstrisinin önemli aktörlerini bir araya getirecek.

Kongrede Avrupa seyahatleri grubu RTK CEO’su Thomas Bösl, Denizbank CEO’su Hakan Ateş, Coral Travel’dan Coşkun Yurt,Sunexpress Havayolları CEO’su Max Kownatzki ve TÜROFED Başkanı Sururi Çorabatır konuşmacı olarak katılacak.

Kongreyi düzenleyen Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Dr. Erkan Yağcı “Bu kongrede pandeminin etkisinin sektörde yarattığı değişimler ve gelecek öngörülerimizi konuşacağız” dedi.

“Bu kongrede pandeminin etkisinin sektörde yarattığı değişimler ve gelecek öngörülerimizi konuşacağız” diyen Dr. Yağcı şunları söyledi:

“2020 yılı başlarında, küresel ölçekte yaşanan pandemi krizi, kırılgan bir sektör olan endüstrisini de derinden etkilediği. Sadece ülkemizin değil, dünyanın tüm önemli destinasyonlarını da  etkileyen pandemi sorunu 2022 yılının trendlerinde  belirleyici olacaktır.  Bu etkinin ne zamana kadar süreceği ve ne yönde ilerleyeceği aşı çalışmaları ile yön kazanacak. Bu kapsamda, sektöründe oluşacak stratejiler önem kazanacaktır. Bu kongrede pandeminin etkisinin sektörde yarattığı değişimler ve gelecek öngörülerimizi konuşacağız.”

Uluslararası Resort Kongresi’ne daha önce; eski Başbakanı Gerhard Schröder, TUI CEO’su Peter Joussen, Der Touristik CEO’su Sören Hartmann gibi etkin isimler konuşmacı olarak katıldı.

Kongreye, yurtiçinden ve yurtdışından seyahat endüstrisinde yer alanin bütün kesimleri ile finansman, danışmanlık, yatırım, işletme, yönetim, tedarikçi firmaların üst düzey, karar verici temsilcileri katılacak.