• 26 Kasım 2022 09:27
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

"Türkiye, Yunanistan ve İspanya iyi gidiyor, ama erken rezervasyon hız kesti”

Bu haberi dinleyin
26 Kasım 2022 "Türkiye, Yunanistan ve İspanya iyi gidiyor, ama erken rezervasyon hız kesti”

Alman tur operatörü DER Touristik Ürün Müdürü (CPO) Sven Schikarsky, 2023 yaz sezonu için Türkiye, ve’nın iyi gittiğini, Tayland gibi Asya destinasyonlarının geri döndüğünü söyledi.

İspanya’da yayınlanan Tourinews haber portalının ödülleri galasında konuşan Sven Schikarsky, 2023 yılı yazına ilişkin tahmin ve beklentilerini aktarırken pandemi sonrası yükselen eğilimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Son üç haftadır rezervasyonların arttığını belirten Sven Schikarsky şimdiye kadar üç destinasyonun öne çıktığını söyledi.

Bu yıl da son dakika rezervasyonlarının gözde olacağını tahmin ettiğini söyleyen DER Touristik yöneticisi erken rezervasyonların önceki yıllara göre hız kestiğini belirterek şunları söyledi:

“Rezervasyonlar son dakika yapılıyor., İsviçre ve Avusturya pazarlarında rezervasyonların son dakikaya bırakılması eğilimi var.ler ve İskandinavlar biraz daha erken rezervasyon yaptırıyor.

Bu noktadasevindirici bir gelişme var. Tur operatörleri ve otelciler arasındaki iletişim artık çok daha iyi çalışıyor. Pandeminin birkaç avantajından biri oldu.