• 23 Ekim 2023 12:11
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Yaşasın Cumhuriyet

Bu haberi dinleyin
23 Ekim 2023 Yaşasın Cumhuriyet

‘Cumhuriyet’in 100 Değeri’ çalışması için linki tıklayın. https://100deger.koc.com.tr/?sirala=yil

20. Yüzyılın ilk bağımsızlık savaşının taçlandırıldığı Cumhuriyet’in 100.yılı, başta oturdukları makamı da ona borçlu olan yetkililerin duyarsızlığı nedeniyle ne yazık ki hakettiği biçimde kutlanmıyor.

Cumhuriyet’in 100. Yılı bir yerlere neon ışıklarıyla ‘Kutlu olsun’ diyerek geçiştirilecek, konserler verilerek kutlanacak bir olayın çok ötesindedir.

Bu ortamda Koç Holding Cumhuriyet’in 100. Yılına yakışır, Cumhuriyet sayesinde nereden nereye geldiğimizi, Cumhuriyet değerlerini anlatan takdire şayan bir çalışma yaptı. Koç Holding gibi az sayıda da olsa benzer çalışmalar yapanlar var. Örneğin İş Bankası yılın başından beri açık olan, İstanbul ve Ankara’daki ‘Yaşasın İstanbul’ sergisi içeriği, kurgu ve sergileme formatıyla Cumhuriyet’i güzel anlatan bir çalışmadır. 

Varlıklarının Cumhuriyet sayesinde olduğu gerçeğini bu küçük ama güzel çalışmalarla ifade edenlere teşekkür ediyor, bu çalışmalarından dolayı kutluyoruz.

Bu çalışmalardan sergi türünde olanları gidip göremeyenlere Koç Holding’in nerede olunursa olunsun izlenebilecek ‘Cumhuriyet’in 100 Değeri’ çalışması için linki tıklayın. https://100deger.koc.com.tr/?sirala=yil