İş ve Eleman İlanları

Turizm ile ilgili seri ilanları inceleyin

Eleman Arayanlar İş Arayanlar

İş-Eleman bölümü nedir?

İş-Eleman bölümü taraflar arasında aracılık hizmeti değil, turizm sektöründe iş ve eleman arayanların ilanlarının yayınlanmasıdır.

 

İlan yayınlanması ücrete tabi midir ve ilanların yayında kalma süresi nedir?

Seri ilanlardan iş arayanların eklediği ilanlardan ücret alınmamakta; personel arayanlardan ise 75-TL alınmaktadır. Ödemeler kredi kartı ya da banka havalesi yoluyla yapılabilmekte ve onaylandıktan sonra yayınlanmaktadır. Tüm ilanlar yayınlandıktan sonra bir ay yayında kalmaktadır. İlan verenler formu eksiksiz şekilde doldurmalıdır.  

 

Personel arayanlar nasıl ilan verebilir?

Personel arayan firmaların iş eleman bölümünün menü kısmından giriş/kayıt sekmesine tıklaması gerekmektedir.

İş-eleman üyeliği olmayan kullanıcılar öncelikle üyelik oluşturup (kayıt şekli “eleman arıyorum” olarak işaretlenerek) giriş yapmalıdır.

Firma bilgisini eklememiş olan/ilk defa ilan veren kullanıcıların firmalarım sekmesinden “yeni firma ekle” seçeneği seçilerek firma bilgilerini ekleyip ardından iş ilanlarım > yeni ilan ekle > ödeme yap aşamalarının takip edilmesi gerekmektedir.

Ödemeye istinaden fatura düzenleneceği için firma bilgileri eklenirken vergi dairesi ve vergi no gibi fatura bilgilerinin de eklenmesi gerekmektedir.

 

İş arayanlar nasıl ilan verebilir?

İş arayan kişilerin iş eleman bölümünün menü kısmından giriş/kayıt sekmesine tıklaması gerekmektedir.

İş-eleman üyeliği olmayan kullanıcılar öncelikle üyelik oluşturup (kayıt şekli “iş arıyorum” olarak işaretlenerek) giriş yapmalıdır.

Ardından ilanlarım > yeni ilan ekle aşamalarının takip edilmesi gerekmektedir.