• 07 Mayıs 2022 22:03
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Accor’un Rixos ile girdiği ‘Herşey dahil’de hedefi 100 tesis

Bu haberi dinleyin
07 Mayıs 2022 Accor’un Rixos ile girdiği ‘Herşey dahil’de hedefi 100 tesis

Accor, yüzde 50’sini satın aldığı Rixos ile girdiği her şey dahil pazarında genişlemek istiyor.

Herşey dahil sisteminin lansmanını yapan Accor Lifestyle & Entertainment CEO'su Gaurav Bhushan eğlence amaçlı seyahat edenlere daha fazla odaklanacaklarını söyledi.

Accor, lüks ve premium markaları Fairmont, Sofitel, Pullman, Swissôtel ve Mövenpick'i koleksiyona ekleyerek her şey dahili yaygınlaştırmak için en önemli hedef pazarlarda bu markaların gücünü ve bilinirliğini kullanmayı hedeflediklerini söyleyen Bhushan, Accor’un her şey dahilin uluslararası genişlemesinde Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Türkiye, Asya, Orta Amerika ve Karayipler'e odaklanacaklarını ğı belirtilerek bu bölgelerin, her şey dahil segmentte gelecek vaat eden büyüme potansiyelleri ve bu markaların hedef pazarlardaki gücü nedeniyle seçildiğini ifade etti.

Accor’un sistemi daha da yaygınlaştıracağı, bu kapsamda önümüzdeki beş yıl içinde 100'den fazla her şey dahil tatil köyünü hedeflendiği belirtiliyor

Gaurav Bhushan “Covid sonrası seyahat pazarı, yenilenen bir eğlence arzusuna tanık oluyor. Accor'un bu pazardaki en hızlı büyüyen alan olan her şey dahil segmenti ikiye katlama yönünde aldığı stratejik karar, bu fırsattan yararlanıyor. Yeni lüks ve premium her şey dahil koleksiyon, otelciler içinak izimizi ve değer teklifimizi artırırken iş modelimizi güçlendiriyor” dedi.