• Son Güncelleme: 27 Mart 2020 12:11

Turizmgazetesi.com Site Kullanım Koşulları

Bu metni dinleyin
Turizmgazetesi.com Site Kullanım Koşulları

Sitemizi kullanımınızdan önce lütfen bu sözleşmeyi dikkatle okuyunuz.

Siteye erişmekle veya siteyi kullanmakla, aşağıda belirtilen şartlar ve hükümlerle bağlı olmayı kabul etmektesiniz.

Kullanım Koşullarının Değiştirilmesi:

www.Turizmgazetesi.com herhangi bir sebep göstermeksizin ve önce veya sonra ihbarda bulunmaksızın bu kullanım koşullarını değiştirme, ilavede bulunma veya yenileme hakkı saklıdır. Eğer bu şartlar ve hükümlerle bağlı olmak istemezseniz, siteye erişmeyebilir veya siteyi kullanmaya bilirisiniz. “www.Turizmgazetesi.com” bu sözleşmede her zaman değişiklik yapabilir ve bu değişiklikler sitede yayınlanmasıyla derhal yürürlük kazanır. Siz bu değişikliklerden haberdar olmak amacıyla belirli aralıklarla bu sözleşmeyi gözden geçirmeyi kabul etmektesiniz, siteyi kullanımınız en güncel sözleşmeyi kesin olarak kabul ettiğiniz anlamına gelecektir.

1. Telif Hakkı

Ticari Markalar, Fikri Mülkiyet, Telif Hakları www.Turizmgazetesi.com sitesinin tüm hakları EKİN GRUBU YAYINCILIK ARAŞTIRMA DANŞ. VE ORG. HİZ. LTD.ŞTİ.'ye aittir. Bu web sayfalarında yayımlanan tüm içerikler kanunlar ile korunmaktadır.

Kullanıcı www.Turizmgazetesi.com Web sitesinin tamamında yayınlanan bilgileri ve bu bilgilerin yayınlanabilmesi için kullanılan tüm unsurları kısmen ya da tamamen çoğaltamayacağını, kopyalamayacağını, dağıtmayacağını, işlemeyeceğini, online ya da diğer bir yöntem kullanılmak suretiyle göndermeyeceğini, gerek bu eylemleri ile gerekse de başka yollarla, Turizmgazetesi.com ile doğrudan ve/veya dolaylı olarak rekabete girmeyeceğini kabul ve taahhüt etmektedir.

2. Site Bilgileri

www.turizmgazetesi.com’da yayınlanan bilgilerin doğruluğu ve güncelliği sürekli olarak kontrol edilmektedir. Ancak özenli çalışmalarımıza rağmen içeriklerde fiili değişiklerin gerisinde kalabilir. Sitemizde bulunan bilgiler ve bu bilgilerin yayınlanması için kullanılan tüm unsurlar yayına verildiği anda sunulur. Sitemizde bulunan hizmetlerin güncel durumları ile site de yer alan durumları arasında farklılık olabilir. www.Turizmgazetesi.com ‘da yayınlanan fotoğraflar, haber, rapor ya da diğer hizmetlere birebir ait olmayabilir.

3. İptal ve İadeler

Gerektiğinde iptal ve değişiklikler için sitemizde yer alan iletişim bilgileri üzerinden irtibata geçilmelidir.

4. Kullanıcı Bilgileri

Kullanıcı Bilgileri Hakkında www.Turizmgazetesi.com sitesinde; kullanıcıların dolduracakları yorum formlarının yer aldığı bölümler yer almaktadır. Bu bölümlerin doldurulması esnasında kullanıcıların küfür, tehdit, tahrik, rahatsız edici sözleri ve kanuna aykırı içerikler kullanma ve başkalarının kanuni ve kişisel haklarına zarar verme hakları yoktur. Kullanıcılarının bu sayfaları kullanarak bir ürün ya da hizmet satma, ticari amaçlı reklam yapma ve benzeri ticari davranışlarda bulunma hakları yoktur. www.Turizmgazetesi.com’a göndereceğiniz tanımlayıcı Kullanıcı bilgileri gizlilik ilkemize uygun olarak işlenecektir, gizlilik ilkemiz hakkında bilgi almak için lütfen KVKK sayfasını ziyaret ediniz.

5. Hak ve Sorumluluklar

www.Turizmgazetesi.com sitesine girilmesi ile sitenin ya da sitedeki bilgilerin kullanılması sebebiyle, sözleşmenin ihlali, haksız fiil, ya da başkaca sebeplere binaen doğabilecek doğrudan ya da dolaylı hiçbir zaman sorumlu değildir.