• 05 Ekim 2021 13:14
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Adıyaman Garden, Park Dedeman oldu

Bu haberi dinleyin
05 Ekim 2021 Adıyaman Garden, Park Dedeman oldu

 

Dedeman Yönetimi ve Karahan Menzil arasında imzalanan sözleşme ile Kasım 2021 itibariyle misafirlerini Dedeman marka standartları ile ağırlamaya başlayacak olan Park Dedeman Adıyaman, şehrin tek uluslararası markalı oteli olma özelliğine sahip olacak. Şanlıurfa ve Gaziantep’te yer alan otellerinin ardından bölgenin 3. Dedeman oteli, zincirin ise 18. halkası olan Park Dedeman Adıyaman ile marka, Güneydoğu Anadolu kültüri üçgenini tamamlayacak.

Dedeman Grubu, Adıyaman şehir merkezinde 2018 yılı Şubatında hizmete açılan ve halen ‘Garden Hotel Adıyaman’ adıyla işletilmekte olan otel, Kasım 2021 itibariyle Dedeman Franchise Sistemi ve ‘Park Dedeman’ olarak adıyla ismiyle faaliyetlerine devam edecek. 

Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman ile Karahan Menzil Ticaret ve Yatırım AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Özdemir arasında imzaların atıldığı tören, Dedeman İstanbul’da 5 Ekim 2021 günü gerçekleştirildi. Törene, Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Dedeman, Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Faik Öztunç, İcra Kurulu Üyeleri, Dedeman merkez ofis yöneticileri, Park Dedeman Denizli Genel Müdürü Seher Gökçe katıldı.

Dedeman Adıyaman, Dedeman Grubu’nun Şanlıurfa ve Gaziantep’te yer alan otellerinin ardından bölgenin 3. Dedeman oteli, zincirin ise 18. halkası olacak.