• 28 Şubat 2024 22:24
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Bakan Ersoy, AKP ve Cumhur İttifakı adaylarına destek gezilerine devam ediyor

Bu haberi dinleyin
28 Şubat 2024 Bakan Ersoy, AKP ve Cumhur İttifakı adaylarına destek gezilerine devam ediyor

Kültür eı Mehmet, AKP ve Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adaylarına destek gezilerine devam ediyor. Antalya ve ilçelerinden sonra Marmaris’e geçen, "Marmaris Sektörü ve Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması" adı altında düzenlenen toplantıda Cumhur İttifakı Marmaris belediye başkan adayı Serkan Yazıcı’ya destek istedi.

Bakan burada yaptığı konuşmada , " Sabahdınaydın ile, şimdi de Serkan Yazıcı ile bir toplantıya katıldım. Gözlerindeki ışıltıyı, hırsı, azmi gördüm. Detaylara çok hakim olmuşlar, kimden ne isteyeceklerini biliyorlar ” dedi.

31 Mart'ın çok önemli olduğunu belirten, 31 Mart'ta verilecek kararla 5 yıl boyunca bu sorumlulukların hangi ehil ellere teslim edeceğinin belirleneceğini söyledi.

Bakan Antalya’da da katıldığı Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü ile ilgili olarak sosyal medyasından yaptığı paylaşımda , “Antalya'mızın altın çağını başlatmak üzere yola çıkan kıymetli kardeşim Sayın Hakan Tütüncü'nün projelerini anlattığı tanıtım toplantısında hemşehrilerimizle bir araya geldik. 

Antalya'nın dünyaindeki öneminin farkında olan Hakan Tütüncü, ekibi ile birlikte şehrimizi hizmet ve eser belediyeciliğiyle buluşturacak.

Cumhur İttifakı olarak bazılarının hayal bile edemeyecekleri güzellikleri Antalya'mıza yaşatmak üzere gönül gönüle çalışıyoruz. 

İnançlıyız, kararlıyız, azimliyiz ve hazırız...” dedi.