• 16 Ocak 2022 20:43
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Bakan Ersoy’un acentesi Etstur’un 15 yıllık şubesi Jolly’e geçti

Bu haberi dinleyin
16 Ocak 2022 Bakan Ersoy’un acentesi Etstur’un 15 yıllık şubesi Jolly’e geçti

Kültür veı Mehmet’un sahibi olduğu Etstur’un İstanbul-Kadıköy’deki Nautilus AVM’deki 15 yıllık şubesi Jolly Tur’a geçti.ye Etstur yerine Jolly tabelası asıldı.

Açılışa Jolly Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ve TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bilir de katıldı.

Açılışta konuşan Mete Vardar, “Jollyleriyle birlikte daha da büyüyecek” dedi.

Jolly’nin faaliyete geçtiği yerin 15 yıllık bir ETSsi olduğunu belirten Deniz ve İrem Benli, uzun yıllardır sektörde faaliyet gösterdiklerini ifade etti. Deniz-İrem Benli, “Jolly ile devam edersek başarılı olabileceğimizi düşündük. Umutluyuz güzel bir sezon olacağını düşünüyoruz. Misafir memnuniyeti bizim için büyük önem taşıyor” dedi.

Jolly Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar da, Jolly’nin kökenli bir şirket olduğunu anımsatarak “Bazı şirketler online tarafa kayıyor, yeni markalar açıyor. Ama biz her zaman şunu söylüyoruz; çok büyük bir aileyiz.lerimizle büyüyoruz. Hiçbir zaman bu düşüncemizden farklı bir yöne gitmedik. Jollyleriyle beraber büyüyecek bir şirket. Bu yatırımlar bizi mutlu ediyor, heyecan veriyor.in zor döneminde böyle bir yatırım yaptıkları için Deniz ve İrem arkadaşımı tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“Hiçbir siyasetin içinde değiliz, gücümüzü dış etkenlerden almıyoruz”

Vardar, “Ben gemiye kaptanlık yapıyorum ama işin gerisinde çok büyük bir mücadele var. Türkiye genelinde 170 Jolly bayiimizle berabernı duygu bütünlüğü içerisindeyiz. Pandemi sürecini çok iyi yönettik. 2021’de 2019’a göre kişi sayısında yüzde 32, ciroda 83 büyüdük. Güven artıyor, seviliyoruz. Türkiye’de sevilen, hiçbir siyasetin içinde olmayan, gücünü dış etkenlerle değil kendi çalışma arkadaşlarından,lerinden ve misafirlerinden alan, onlarla büyüyen bir şirketiz” dedi.