• 10 Kasım 2023 06:36
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Barut’un Didim’e sınıf atlatacak Anda’sı için geri sayım başladı

Bu haberi dinleyin
10 Kasım 2023 Barut’un Didim’e sınıf atlatacak Anda’sı için geri sayım başladı

Dünyanın Lüks Potansiyelini Türkiye’ye Çekecek Proje Açılışında Geri Sayım Başladı

Turizmde 150 Milyon Euro'yu Aşan Dev Yatırım

Dünyanın Lüks Potansiyelini Türkiye’ye Çekecek Proje Açılışında Geri Sayım Başladı

Akdeniz Bölgesi’nin en köklü ve öncü markalarından biri olanBarut Hotels’in lüks kategorisindeki yeni yatırımı Didim Delice Yarımadası’ndaki Anda Barut Collection Didim Anda mayıs 2024’te hizmete girecek.

Didim’e lüks markasını getiren 150 Milyon Avroluk yatırım olan Anda Barut Collection 547 oda ve 14 Bayou Villas ile toplamda 561 oda ve 1136 yatak kapasitesine sahip olacak. 

Milyarderler liginin adresi 

Anda Barut Collection Genel Müdürü Cem Karacan, "52 yıl önce ilk otelini açarak Akdeniz’de anlayışını değiştiren markalardan biri olan Barut Hotels, yarım asrı geçen tecrübesini artık Ege’ye taşıyacak. Bölgenin prestij simgesi olacak olan bu yatırımımız Türkindeki yeni bir aşama olacak. Dünyanın lüks potansiyelini Türkiye’ye çekecek, milyarder liginde yer alan isimlerin Türkiye'de tatil yapabileceği yeni bir lokasyon oluşturuyoruz. Önümüzdeki yıllara bizi taşıyacak bu projelerin yanı sıra yeni nesiller için sürdürülebilirliğe büyük önem veriyoruz. Türkiye’de Akdeniz Bölgesi’nin ilk Uluslararası Yenilenebilir Enerjilı otellerine sahibiz. Bütün otellerimiz yeşil enerji kullanmayı sürdürecek’’ dedi.

800 personele 300 lüks odalı lojman

Didim’deki yatırımın bölge halkında büyük bir heyecan oluşturduğunu söyleyen Cem Karacan, “Personel alımlarımız ve eğitim süreçlerimiz devam ediyor. İstihdamı bölgeden sağlayacağız.nı zamanda organik bir gıda eko sistemi kuruyoruz” ifadelerine yer verdi. Otelin yanı sıra, 800 personelin konaklayacağı 300 odalı lüks bir lojman da inşa edilecek. Bu sayede bölgedeki istihdam olanakları daha da artacak” dedi.