• 30 Mart 2022 20:10
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Bentour Reisen, otel rehberleri eğitimi ile yaz 2022 sezonunu açtı

Bu haberi dinleyin
30 Mart 2022 Bentour Reisen, otel rehberleri eğitimi ile yaz 2022 sezonunu açtı

 

Bentour Reisen otel rehberinin katıldığı otel rehberliği eğitim kursunu açtı. Paloma Perissia Side‘de gerçekleştirilen müşteri hizmetleri, Rehberlik hizmeti, Operasyon, Hukuk ve Psikoloji konularını kapsayan eğitim ve geliştirme programı ile Rehber ve misafir arasındaki iletişim, etkileşim ve yeteneklerinin farklılaşma çalışmaları yapıldı. 

Bentour Reisen'in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Uğur kursun açılışında yaptığı konuşmada mesleğe otel rehberliği ile başladığını belirterek otel rehberinin müşteri karşısında Bentour’u temsil eden kişi olarak önemini belirtti. Müşteri memnuniyetinin %99,6 olduğu bir firmanın bu başarıya otel rehberlerinin sayesinde ulaştığını söyleyen Uğur, Bentour‘un diğerlerinden farklı olarak fiyat odaklı değil, hizmet odaklı bir firma olduğunu belirtti.

Kurslarda Bentour Reisen müşteri hizmetleri uzmanı Bettina Sabel ve hukuku konularında Avukat Erdal Yiğit yer aldı. Bentour Reisen yöneticilerinden Dieter Reiser Rezervazyon sistemi ve Christian Hauk Satış Pazarlama konularında eğitim verdi.