• 30 Kasım 2023 17:07
  • 0
  • 2 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Bursa Intercontinental için imzalar atıldı. IHG dört otel daha açacak

Bu haberi dinleyin
30 Kasım 2023 Bursa Intercontinental için imzalar atıldı. IHG dört otel daha açacak

 

Bursa InterContinental için Atis Yapı ile IHG arasında imzalar atıldı.

231 oda kapasiteli olacak InterContinental Bursa'nın 2024 yılının sonlarında açılması planlanıyor.

IHG Hotels & Resorts Avrupa Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı (Bayan) Willemijn Geels, imza töreninde yaptığı konuşmada “Türkiye, IHG için önemli bir büyüme pazarıdır” dedi.

Atis Yapı'nın Sahibi Ahmet Atis de, “IHG Hotels & Resorts Bursa'daki konaklama standartlarını daha üst düzeye taşıyacak” dedi.

Bu arada IHG Hotels & Resorts’ten yapılan açıklamada altı şehirde altı yeni otel ile Türkiye'deki büyümesini hızlandıracağı bildirildi.

IHG Hotels & Resorts Avrupa Bölgesi İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Willemijn Geels, konu ilgili olarak şunları söyledi: "Türkiye IHG için önemli bir büyüme pazarı ve marka portföyümüzün tamamını kapsayan iş birlikleri, yatırımcılarımızın markalarımıza ve IHG şirketine olan güvenini ortaya koyuyor. Türkiye, uzun süredir yerli ve yabancı turistlerden gelen talebin güçlü olduğu bir ülke ve bu ülkeye yaptığımız yatırımların karşılığını vermesi de bunun kanıtı." 

Holiday Inn Mersin

IHG'nin Mersin'deki ilk oteli Holiday Inn için yatırımcı Köknar ile anlaşma imzaladı.

95 odalı Holiday Inn Mersin’in Holiday Inn Mersin’in 2026 yılının sonlarında açılması planlanıyor.

Holiday Inn Express Arnavutköy

Grubun yatırımcı Fıratım İnşaat Gayrimenkul ile anlaşmasını imzaladığı diğer oteli Holiday Inn Express İstanbul Arnavutköy’de, İstanbul Uluslararası Havalimanı'nın yakınında 64 odalı. Otelin 2025'in sonunda açılması planlanıyor.

Crowne Plaza Yalova

IHG'nin Yalova'daki ilk oteli Crowne Plaza Yalova için yatırımcı Martı Termal İnşaat ile anlaşma imzaladı.

106 oda kapasiteli Crowne Plaza Yalova, 2024 ilkbaharında açılacak.

Crowne Plaza Kayseri

IHG bir de yatırımcı Hüma Sağlık Hizmetleri ile Crowne Plaza Kayseri için anlaşma imzaladı. 186 oda kapasiteli otel 2024'ün 2. çeyreğinde açılacak.

IHG'nin Türkiye'de faaliyette olan 30 oteli ve Six Senses, InterContinental Hotels & Resorts, Crowne Plaza, Holiday Inn Hotels & Resorts and Holiday Inn Express ile açılması planlanan dokuz oteli daha olduğu bildirildi.