• 18 Haziran 2022 08:57
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

''Büyümek için 300 bin yeni müşteri bulmalıyız”

Bu haberi dinleyin
18 Haziran 2022 ''Büyümek için 300 bin yeni müşteri bulmalıyız”

Detur Global’in’teki toplantısında konuşan  Detur Global sahibi Haluk Semiz Detur’un İskandinav pazarındaki konumu hakkında bilgi verdi.

İskandinav pazarının direkt satış yapılan bir karaktere sahip olduğunu belirten Haluk Semiz, “Büyümek için 300 binlik yeni müşteri bulmak zorundayız. Bunun için de pazarımızdaki seyahat eden 25 milyona dokunmalıyız. Bunu da teknolojiyi kullanarak yapabiliriz.”

Detur’un Kuzey Avrupa pazarında güçlü bir marka olduğunu söyleyen Haluk Semiz, “Detur 2 milyonun üzerinde yolcu taşımış 300 binin üzerinde kayıtlı müşterisi olan bir tur operatörü. Bu özellik, bir tur operatörü için değerli bir şey” dedi.

İskandinav pazarının sürdürülebilirlik konusundaki duyarlılığının çok yüksek olduğunu anlatan Haluk Semiz, bu konudalığın başlattığı projenin gelecekte Kuzey Avrupa pazarında büyük avantaj sağlayacağını söyledi.

Turizmde 12 operasyon yapmanın önemine değinen Haluk Semiz, konuşmasını TGA’ya teşekkür ederek bitirdi, “Dünyanın başka hiçbir ülkesinde TGA gibi, tur operatörlerine birebir dokunan ve destek veren bir kurum yok. Bunun için emeği geçenlere teşekkür ediyorum”.