• 06 Kasım 2023 09:55
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Concorde zinciri büyüyor. KKTC’ye 3. otel geliyor. Tesis sayısı 5’e çıkacak

Bu haberi dinleyin
06 Kasım 2023 Concorde zinciri büyüyor. KKTC’ye 3. otel geliyor. Tesis sayısı 5’e çıkacak

Concorde otel zinciri oluşturma yolunda ilerliyor.

Grup, Antalya Lara’daki otelinden sonra’de açtığı otele yenilerini ekledi. Concorde’de ikisi işletmede olan otellerine yeni bir otel daha ekleyecek.

Ekonomi dergisi Para’da Kerem Köfteoğlu’nun kulis köşesinde aktardığına göre Bünyesinde Zafer İnşaat, Mardin Boru Sanayi, Elektrik Üretim, ZT Enerji Üretim, Yeni Belen Enerji Elektrik Üretim'i barındıran ZAF şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Mardinli Necati Yağcı, Bafra'da Concorde Luxury Resort ve Girne'de Concorde Tower otellerine şimdi birini daha ekliyor.

Concorde’un Girne'deki yeni otel önümüzdeki yıl, Bafra'daki yeni otel ise 2025 yılının Martında hizmete girecek.

Böylece grubun otel sayısı 4’e çıkacak. Kıbrıs'taki yeni otelin de hizmete girmesi ile Concorde’un toplam oda kapasitesi 1.200'e ulaşacak.

Yaptığı yatırımlarla ülkei, ekonomisi ve istihdamına katkı sağladığı için kendisine yurttaşlığı da verilen Necati Yağcı, Girne'de Adalı Holding'in sahibi Serdar Adalı'ya ait bir araziyle ilgili taraflar arasında bazı sorunlar yaşanması üzerine araziyi satın aldı. Yağcı, bu arazi üstüne 350 odalı yeni bir Concorde Otel yapacak. Bafra'da denize sıfır 125 dönümlük arazi üstüne yaptığı 570 odalı Concorde Hotel'in yanındaki 17 dönümlük arsayı da satın alan Necati Yağcı'nın burada da bir otel projesi var.