• 18 Kasım 2022 07:36
  • 0
  • 2 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Coral’ın Türkiye ve Rusya’daki Starway ödülleri sahiplerine verildi

Bu haberi dinleyin
18 Kasım 2022 Coral’ın Türkiye ve Rusya’daki Starway ödülleri sahiplerine verildi

Rusya’daki Türk tur operatörlerinden Coral Travel’in geleneksel Starway ödülleri sahiplerini buldu. Coral düzenlediği ikirı törenle ve Türkiye’deki en iyi seyahatlerine ödüllerini verdi. 

Coral Travel’in ulusal zincirler ve hizmetlerini sunan şirketleri ödüllendirdiği Starway’in 19’ncusu Antalya’teki Ela Excellence Resort’ta yapıldı.

Coral Travel Türkiye de’deki Limak Cyprus’ta düzenlediği törende Türkiye’deki en iyi 100ye ödüllerini vermişti.

Ulusal zincirler ve hizmetlerini sunan şirketler arasında birincilik ödülüne Coral Travel seyahatleri zinciri layık görüldü.

Online seyahatleri arasında ise en iyisi ‘’Travelata’’ (Moskova) oldu. Nüfusu bir milyondan az şehirlerde sefer gerçekleştiren ve en fazla dört satış ofisine sahip lokaller kategorisinde kazanan Tourne, Trans Travel, LLC. (Kaliningrad) oldu.

Travel agency LLC ‘’Regnum’’ (St. Petersburg) seyahatsi ise Nüfusu bir milyonun üzerinde olan şehirlerden sefer gerçekleştiren ve en fazla dört satış ofisine sahip lokaller kategorisinde birinciliğe layık görüldü.

Dörtten fazla satış ofisine sahip ve farklı şehirlerde sefer gerçekleştiren lokaller kategorisinde birincilik ödülü, Kaliningrad’dan Coral Travel LLC, Travel Bureau seyahatsine gitti.

Coral Travel LLC Mytishchi/Moskova seyahatsi ise, Moskova’dan uçakla turist gönderen lokaller dalında birincilik kazandı.

Dört veya daha az satış ofisi olan Moskovaleri kategorisinde birincilik ‘’Infotour Ltd.’’ Coral Seyahatsine gitti. 

Beş ve üstü satış ofisine sahip Moskovaleri kategorisinin birincisi ise Kremlin Travel (Moskova) şirketler grubu oldu.

Ödül töreninin ardından Coral Travel yöneticileri, zor koşullarda gösterdikleri başarılı çalışmalar için ortaklarına teşekkür etti.

Coral Travel Türkiye Starway ödülleri

Coral Travel Türkiye’nin en iyilerinin katılımlarıyla gerçekleşen organizasyonda yıl boyunca göstermiş oldukları başarılı performansları nedeniyle Best ve Perfect kategorilerinde ödülleri verildi.

Starway Tourism Awards Büyük Ödül kategorisinde, Perfectler arasından Bursa’dan Aladağ “En Başarılı Yetkili Satışsi”, Diyarbakır’dan Baturay “En Başarılı Satış Ofisi” ve yine Bursa’dan Mozzo Travel “En Başarılı Sistem Satışsi” kategorilerinde ödüllendirildiler.

2022 sezonunun değerlendirmesi ve 2023 hedeflerininlerle paylaşıldığı toplantı gününde ise, misafir memnuniyetine katkıları sebebiyle Ankara’dan River Bovey, Kocaeli’nden Tur Index ve Hatay’dan Titus’e plaketleri verildi.