• 19 Nisan 2024 08:04
  • 0
  • 2 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Corendon operasyon ve hedeflerini sektörle paylaştı

Bu haberi dinleyin
19 Nisan 2024 Corendon operasyon ve hedeflerini sektörle paylaştı

 

Corendon Grubu Yönetimi, hemhem tur operatörünün 2024 sezonundaki Alanya operasyonları sektörle paylaştı.

“Hızlı ve istikrarlı bir şekilde büyümemizi sürdürüyoruz”

Alanya Day One Beach Resort’te Corendon Grubu Kurucu Ortağı Yıldıray Karaer’in ev sahipliğinde, protokol, sivil toplum kuruluşları, iş ortakları ve basın mensuplarıyla bir araya gelinen öğle yemeğinde konuşan Yıldıray Karaer, “Kuruluşumuzdan itibaren hızlı ve istikrarlı bir şekilde büyümemizi sürdürüyoruz.nı şekilde Alanyaine de katkı sağlamaya ve bu destinasyonu geliştirmeye önem veriyoruz. Alanya’dain gelişmesinde yakalanan başarının perde arkasında özel sektör, devlet kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının özverili çalışmaları ve iş birlikleri yer alıyor.” dedi. 

“Alanya-Gazipaşa’ya ilk Boeing 737-800 yolcu uçağını indirdik”

Alanya’nın, Corendon Grubu için grubun kurulduğu 1997 yılından beri önemli bir destinasyon olduğunu ifade eden Yıldıray Karaer, sözlerine şöyle devam etti: “Alanya hikayemizde, grubumuzun öncü kimliğini yansıtan ilkler bulunuyor. 4 Nisan 2012 tarihinde Gazipaşa Havalimanı'na ilk Boeing 737-800 yolcu uçağını indirdik. Alanya-Gazipaşa Havalimanı için milat olan bu uçuşla, Alanya’ya ilk orta gövdeli uçak inmiş oldu. Corendon olarak, Alanya-Gazipaşa Havalimanı'nın açılması ve faaliyete geçmesi için yapılan çalışmalara da destek olmuştuk. Alanya, bizim ana kaynak pazarlarımızdan Hollanda ve Belçika için önemli bir destinasyon. Ailelerden gençlere kadar farklı profillerde misafirler için tatil konseptlerini barındırması bölgenin cazibesini artıyor.”

“Alanya'ya 120.000’den fazla koltuk arzı sunuyoruz”

Gelinen aşamada Antalya bölgesine inen turistlerin üçte birinin Alanya'ya gittiğini belirten Yıldıray Karaer, şunları söyledi: “Daha fazla pazardan direkt uçuş planlayarak, Alanya’nın sahip olduğu potansiyeli daha verimli değerlendirmeye, bölgedeinin gelişmesine destek olmaya devam ediyoruz. 2024 sezonunun ilk Alanya-Gazipaşa uçuşunu 2 Nisan'da Amsterdam'dan yaptık. 2024 sezonunda Alanya-Gazipaşa'ya hemolarak sunduğumuz direkt uçuşlarla hem de tur operatörümüzün paket tur dahilindeki koltuk kapasitesi ile birlikte 120.000’in üzerinde koltuk arzı sunuyoruz.”