• 31 Aralık 2023 12:15
  • 0
  • 2 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

‘Cumhuriyet’in 100 yıl başarılarını 2. Yüzyıla taşıyalım’

Bu haberi dinleyin
31 Aralık 2023 ‘Cumhuriyet’in 100 yıl başarılarını 2. Yüzyıla taşıyalım’

 

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Dr. Erkan Yağcı, yeni yıl vesilesiyle yayınladığı mesajda Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023 yılı, milletimiz için büyük bir gurur ve kutlama dönemi olmuştur. Cumhuriyetimizin temellerini atan büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anıyor, bu büyük mirası layığıyla yüceltmek için kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz’ dedi.

Mesaj şöyle

Seyahat ve Sektörünün Değerli Paydaşları,

Birçok sıradışı gelişmelerle dolu 2023 yılına veda edip yeni yılı karşılarken, paylaştığımız süreç ve elde ettiğimiz başarılar için teşekkür ederim.

Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023 yılı, milletimiz için büyük bir gurur ve kutlama dönemi olmuştur. Cumhuriyetimizin temellerini atan büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anıyor, bu büyük mirası layığıyla yüceltmek için kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz.

Küresel zorluklara rağmen başarılarını ileriye taşıyan sektörümüz, olağanüstü bir dayanıklılık ve uyum yeteneği göstermiştir.

2024'e baktığımızda, önümüzde uzanan potansiyele dair iyimserlik ve güven doluyum. Türkiye'nin eşsiz coğrafyası, bizi sektöründe dünya lideri ülkeler arasında konumlandırmaktadır ve önümüzdeki yıllarda da bu durumumuzu daha da sağlamlaştıracağımıza inanmaktayım. Köklü temellere dayanan sektörümüz, büyüme ivmesini sürdürmeye ve gelişen küresel dinamikler karşısında büyümeye devam etmeye hazırdır.

2024 yılında da küresel ölçekte barışın ve çevre dengesinin korunmasına önem vererek sürdürülebilir ilkelerine bağlı kalacağız. Ortak çabalarımız yalnızca sektörümüzün refahına katkıda bulunmakla kalmayacak;nı zamanda daha sürdürülebilir ve uyumlu bir dünyanın şekillenmesinde de hayati bir rol oynayacaktır.

Sektörümüzün odak alanları;sürdürülebilirlik, teknoloji, insan kaynağı, dijitalleşme ve yerel halkla bütünleşme olacaktır.

Turizm endüstrisinin ilerlemesine katkıda bulunmak için birlikte çalışmaya devam edelim.

Bu vesile ile 2024 yılının sağlık, refah ve güzelliklerle dolu bir yıl olmasını diliyor, yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum.