• 12 Ocak 2022 17:17
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Dedeman Park Düzce için imzalar atıldı

Bu haberi dinleyin
12 Ocak 2022 Dedeman Park Düzce için imzalar atıldı

Dedeman Hotels & Resorts International ile Düzce’li Algün İnşaat arasındaPark Dedeman Düzce için imzalar atıldı. 

300 milyon TL yatırım ile hayata geçecek, 130 oda kapasitelin 2024 yılında hizmete girmesinin planlandığı Düzce’nin ilk ve tek 5 yıldızlı oteli olacağı bildirildi.

İmza töreninde konuşan Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, “Türkiye’de saklı kalmış değerlerini açığa çıkarma, bu değerleri ülke ekonomisine kazandırma ve tanıtma misyonumuzu Park Dedeman Düzce ile bir kez daha gerçekleştirecek olmanın heyecanını ve memnuniyetini yaşıyoruz.Yakın gelecekte markamızı Ankara, Edirne, Mardin, Kocaeli, Malatya, Ordu ve Çorum gibi Anadolu’nun farklı şehirleriyle buluşturmayı arzu ediyoruz” dedi.

Törende Banu Dedeman’ın ardından söz alan Algün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün de şunları söyledi:

“Sanayi ve ticaret alanında her gün daha da gelişen Düzce’miz; sahip olduğu potansiyeli ile de parlamaya hazır bir yıldız konumdadır. Bu değerleri tanıtmak ve ekonomiye kazandırmak amacıyla, Düzcemizin merkezinde 35 bin m² alan üzerinde kurduğumuz, bölgemizin en büyük otelini; AVM, rezidans ve ofislerinden oluşan karma yaşam projemiz Algün Center’da 300 milyon TL’lik bir yatırımla hayata geçireceğiz. Toplam 8 süit, 130 oda, kongre, toplantı ve balo salonları ile spor merkezi, kapalı yüzme havuzu, spa ve fitness bölümünden oluşan ilimizin ilk ve tek beş yıldızlı marka otelini yapmaya karar verdik.”