• 17 Şubat 2022 16:26
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Detur Global’den otellere 'Nord Concept'

Bu haberi dinleyin
17 Şubat 2022 Detur Global’den otellere 'Nord Concept'

Detur Global konaklama sektörü ‘Nord Concept’ adıyla yeni bir proje geliştirdi. Detur Global İcra Kurulu Üyesi Engin Gülmez, yeni otel markası ‘Nord Concept’i başta Türkiye olmak üzere dünyanın farklı yerlerinde İskandinav pazarı için geliştirdiklerini söyledi.  

Konaklama sektörüne yeni bir vizyon getireceklerini söyleyen Detur Global İcra Kurulu Üyesi-CAO (Chief Administrative Officer) Engin Gülmez, ‘Nord Concept’ markası 2022 yılında devreye girecek. Detur Global çatısı altındaki bazı oteller bu markamızla hizmet verecek. Otel kendi adını koruyacak ancak sonuna bu yeni markayı ekleyecek. Otelin hizmet ve ürün konseptinde bazı değişikliklere gidilecek. İlk etapta 15 bin yatakla başlamayı planlıyoruz. Zamanla otel gruplarının bazı bölgelerdeki otellerini bu konsepte dönüştüreceklerini düşünüyoruz. Hem konaklama sektörü hem de Türkiye’ninine katma değer katacak bir proje” dedi.

İskandinav pazarı

İskandinav turistin ‘sosyal’ anlayışını benimsediğini, sürdürülebilirlik, küresel ısınma, yeşil dönüşüm, yerel değerleri öncelediğini ve toplumsal hayatında da bu kavramları içselleştirerek yaşadığını belirten Engin Gülmez, şunları söyledi: “Pandemiyle birliktede paradigma değişiyor. Avrupa’da önceliklerin neler olduğunu biliyoruz. Bunu oluşturduğumuz modeline de yansıtacak çözümler geliştiriyoruz.in en önemli sacaklarından biri oteller. Konaklama sektörü ister şehir otelleri, ister resort oteller olsun artık misafir kitlesine göre ürünürıştırıyor. Belli bir tema üzerinden kurgulanan otellerin sayısı da artıyor. Siz ne yaparsanız yapın, gelen ziyaretçinin deneyimi ve sizin bu deneyimi ölçebiliyor olmanız çok önemli.”