• 18 Kasım 2023 08:13
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Dubai lüks otellerine yenilerini ekliyor

Bu haberi dinleyin
18 Kasım 2023 Dubai lüks otellerine yenilerini ekliyor

Dubai lüks otellere yenilerini ekliyor. Hizmete girdiğinden bu yana uluslararası alanda lüksün sembolü  olarak anılan Jumeirah’ı gölgede bırakacak yeni bir otel geliyor.

Dünyanın ilk dikey lüks şehir tesisi One&Only One Za'abeel 5 Ocak 2024'te hizmete açılacak. One&Only gibi iki otel var: One&Only The Palm Dubai ve One&Only Royal Mirage Dubai. Seçkin Za'abeel bölgesinde yer alan One&Only One Za'abeel Resort, konuklarına Birleşik Arap Emirlikleri'nin en uzun sonsuzluk havuzu da dahil olmak üzere iki havuz, altı Michelin ödüllü şef ve 12 restoran, modern bir spa kliniği ve Jean tarafından tasarlanan lüks konaklama birimleri sunuyor.

Siro, One Za'abeel

One&Only One Za'abeel'in hemen yanında ve “The Link” köprüsüne bağlanan Siro One Za'abeel var. 2024'ün başlarında açılması planlanan tesis, Dubai'nin kalbinde sağlıklı yaşam ve fitnessın simgesi olmayı hedefliyor. 

Five Lüks Otel

Popüler Jumeirah Beach Residence (JBR) bölgesinde yer alan Five Luxe Hotel, 2024'ün başlarında açılacak, çeşitli stüdyo ve dairelerin yanı sıra plaja doğrudan erişimi olan sınırlı sayıda plaj villası var.

222 lüks oda ve süiti olan Otel eğlence ve eğlence deneyimleri için tasarlandı.

Lana – Dorchester

Dubai'nin Business Bay bölgesinde 2024'ün başlarında açılacak olan 225 oda kapasiteli The Lana, ünlülerin uğrak mekanları olarak bilinen Roma'daki Hotel Eden, Los Angeles'taki Beverly Hills Hotel ve Londra'daki The Dorchester'ın izinden gideceğini açıkladı.

Jumeirah Marsa Al Arab

Dubai’de 2024’te hizmete girecek lüks otellerden biri de Jumeirah Marsa Al Arab, 303 oda, süit ve çatı katı dairelerinden oluşuyor.