• 22 Ocak 2024 10:31
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

DYC Turizm, Uludağ’daki oteli için Marriott ile Autograph Collection için anlaştı.

Bu haberi dinleyin
22 Ocak 2024 DYC Turizm, Uludağ’daki oteli için Marriott ile Autograph Collection için anlaştı.

Marriott International, DYC İşletmecilik ile Uludağ'da Autograph Collection Hotel açmak üzere anlaşma imzaladı. Uludağ 2. gelişim bölgesinde yer alacak otelin, yılın on ikiı hizmet verecek bir dağ oteli olması ve 2024'ün son çeyreğinde açılması planlanıyor.

Marriott International Avrupa, Orta Doğu ve Afrika İş Geliştirmeden Sorumlu Başkanı Jerome Briet, “Bu imzanı zamanda Marriott International'ın Türkiye'deki portföyünü büyütme ve sunduğu seyahat deneyimlerini çeşitlendirme taahhüdüyle de uyumlu" dedi.

DYC Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Ceylan, açılacak yeni tesise ilişkin, "Yakın geçmişte Bursa'da ve ulusal çapta birçok başarılı işe imza attık. Bu girişimimizi de temel ilkelerimiz ve vizyonumuzla uyumlu bir şekilde, dünya çapında tanınan ve kurumsallaşmış bir markanın başarılarından ilham alarak yönetmeyi hedefliyoruz. Uludağ, yalnızca kışiyle değil; sağlık, gastronomi, sanat başta olmak üzere her mevsim farklı seyahat deneyimi sunma potansiyeliyle de öne çıkıyor. Marriott International ve Autograph Collection markasıyla öncelikli hedefimiz, bölgede kışinin ötesine uzanan, farklı seyahat deneyimleri sunan bir tesis yaratmak olacak" dedi.