• 01 Aralık 2022 09:37
  • 0
  • 2 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Elite World, 4 yeni markasıyla franchise ve işletme alanına girecek

Bu haberi dinleyin
01 Aralık 2022 Elite World, 4 yeni markasıyla franchise ve işletme alanına girecek

Elite World Grubu dört yeni markasıyla management ve franchise alanına giriyor. Yatırımcılara; Elite World Grand, Elite World, Elite World Comfy ve Elite World Go olmak üzere 4 markayı kullanma ya da işletme amaçlı olarak kullanıma sunacak.

Bünyesinde kendisine ait 8 oteli olan Elite World Grubu’nun yeni stratejisi kapsamında geliştirilen model hakkında bilgi veren Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu ile Elite World COO’su Orkun Petekçi Türkiye’nin 7 bölgesinde ve yurtdışında isim hakkı vererek büyümeyi hedeflediklerini söyledi.

Her segment için bir marka 

Düzenlenen basın toplantısında bilgi veren Elite World yöneticileri, otel sahibi olmak isteyen yatırımcılar için otel projesinin tamamen kit halinde hazır olduğunu, proje ve proje süreçleriyle uğraşmak zorunda kalmayacaklarını belirterek şunları söyledi:

“3 yıldızlı Elite World Go markamız ile uygun fiyatla erişilebilinirliğe, 4 yıldızlı markamız Elite World Comfy ile her kesime hitap etmeyi hedefliyoruz. 5 yıldızlı markamız Elite World ile lükse, yüksek üst segmentte olan Elite World Grand markamızda ile de  kongrei, iş dünyası toplantıları için çözümler sunuyoruz.

Ekonomiden, en üst segmente kadar dört farklı markamızla hizmet vereceğiz. Amacımız her kesime hitap etmektir.

Hangi yatırımın maliyeti ne kadar 

Yatırımcılarımız bu kitler sayesinde neyle karşılaşacaklarını, ne kadar sürede yapacaklarını, neye ihtiyaçları olduğunu görecekler. Merkez ofisimizdeki uzman kadromuzla otellere operasyonel işleyiş konusunda en üst seviyede destek veriyoruz. 3 yıldızlı otel için arsa hariç bir odanın maliyeti yaklaşık olarak 35 bin dolar civarındadır. 4 yıldızlı otelimiz için bir odanın maliyeti 50 bin dolar civarındadır. 5 yıldızlı otellere geldiğimiz zaman ise maliyet oda başı 70 bin dolardan başlıyor”

Hedef 40 otel

Orkun Petekçi, “Elite World Hotels & Resorts olarak 4 yeni markamız ile yeni stratejimiz doğrultusunda isim hakkı vererek management ve franchise işletme modellerimiz ile yatırımcılara yeni kapılar açacağız. Bu doğrultuda ki stratejik planımız ile 2030 yılında 40 otele ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Emel Elik Bezaroğlu ise Elite World Hotels olarak 46 yıldır sektörüne yeni bir bakış açısı kazandırdıklarını söyledi. “Elite World markası olarak uluslararası otel zinciri olma yolunda emin ve güçlü adımlarla ilerliyoruz” diyen Emel Elik Bezaroğlu, başarılarını sürdürülebilir kılmak ve mevcut konumlarını üst düzeye taşımak için yatırımlarını artırdıklarını söyledi.