• 12 Aralık 2022 22:37
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

“ Enflasyon nedeniyle ‘Herşey dahil’ moda olacak

Bu haberi dinleyin
12 Aralık 2022 “ Enflasyon nedeniyle ‘Herşey dahil’ moda olacak

Rusya’daki Tür tur operatörlerinden Anex’in birimi 2023 yılı hedeflerini açıkladı. Anex Tour Genel Müdürü Murat Kızılsaç, 2021 yılında 123 bin kişiye hizmet verdiklerini bu sayının 2022’de 450 bin olarak gerçekleşeceğini belirterek 2023 yılında bu sayıyı ikiye katlamayı hedeflediklerini söyledi.

"2023 yılı pazarına girdiğimiz 2016'dan bu yana en iyi yılımız olacak" diyen Kızılsaç,"Bunu genişleyen bir ürün portföyüne, farklılaşma anlamında çok şey başardığımız markalarımızın karizmasına, teknolojimize yapılan yatırımlara ve hepsinden önemlisi Corona yıllarına göre seyahate olan talebin hızlı artışı nedeniyle bu yıl büyük başarılar elde eden ekibimize borçluyuz" dedi.

‘Herşey dahil’ moda olacak

Kızılsaç, yükselen enflasyon nedeniyle meydana gelen fiyat artışının aileleri herşey dahil sistemini tercih etmeye yönelttiğini belirterek "Bu nedenle, her şey dahil seyahat genellikle moda olacak. Bu, özellikle Türkiye veya gibi yüksek oranda herşey dahil sistemi ile çalışan ve paranın karşılığını çok iyi veren destinasyonlar için geçerlidir" dedi.

Anex 2023’te kendişirketi Mavi Gök Hamburg, Düsseldorf, Frankfurt ve Stuttgart gibi havaalanları da dahil 22 havalimanından uçacak.

Kızılsaç yalnız Türkiye’de değil ve gibi destinasyonlarda da büyümek istediklerini belirterek "Buralardaki programı da önemli ölçüde genişlettik. Geleneksel markalarımızdan Neckermann ve Bucher ve programlarını büyüttü” dedi.