• 01 Şubat 2022 11:34
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Eresin’de iki atama: Altun satış pazarlama Müdür yardımcısı, Özkara İK direktörü oldu

Bu haberi dinleyin
01 Şubat 2022 Eresin’de iki atama: Altun satış pazarlama Müdür yardımcısı, Özkara İK direktörü oldu

Eresin Hotels zincirinde yeni atamalar yapıldı. Semih Altun, Eresin Hotels Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.sun Özkara ise Eresin Hotels Grup İnsan Kaynakları Direktörü olarak görevlendirildi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve Otel İşletmeciliği Bölümü mezunu olan Semih Altun, Cornell University’de gelir yönetimi eğitimi aldı. Hotels Group tarafından verilen ‘Otel Müdürlüğü Eğitimi’ni de tamamlayan Altun, Golden Key Hotels, Hotels Group,Elite World Hotels, InterContinental Hotels Group, Rotana Hotel Management, Jumeriah Hotels Dubai gibi ünlü zincir otellerde üst düzey görevlerde bulundu. 

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olansun Özkara ise daha önce Ofton Grubu’na bağlı Elysium ve Doubletree by Piyalepaşa markalarının Grup İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevlerinde bulundu. Özkara daha sonra; Golden Age Hotels Grup İnsan Kaynakları Direktörlüğü, Elite World Hotels Grup İnsan Kaynakları Müdürlüğü, The Marmara Collection Kıdemli İnsan Kaynakları Yöneticiliği, Lazzoni Hotel İstanbul ve Ramada Plaza İstanbul Asia Airport otellerinde İnsan Kaynakları yöneticiliğinde bulundu