• 13 Haziran 2022 17:17
  • 0
  • 2 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Ferien Touristik 5 Avrupa ülkesindeki seyahat acenteleriyle Kemer’i yeniden aranan destinasyon yapacak

Bu haberi dinleyin
13 Haziran 2022 Ferien Touristik 5 Avrupa ülkesindeki seyahat acenteleriyle Kemer’i yeniden aranan destinasyon yapacak

Oti Holding’in’daki tur operatörü Ferien Coral Travel,, Avusturya, İsviçre, Hollanda ve Belçika’da birlikte çalıştığı seyahatlerini Kemer’e getirdi. Kemer’i Avrupa pazarında yeniden aranan destinasyon haline getirmeyi amaçlayan etkinlik ‘KMR şimdi-jetzt-now’ sloganı ile gerçekleştirildi.

Topaloğlu: Kemer için önemli buluşma

Ferien Touristik - Coral Travel’nın, platformu ITTforum ile birlikte Tekirova’daki Nirvana Dolce Vita’da düzenlenen Kemer buluşmasında konuşan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer’in Avrupa pazarlarında hak ettiği ilgiyi tekrar görmesi adına yapılan etkinlikte satışlerine gösterdikleri ilgi ve ITTforum ve Ferien Touristik - Coral Travel’ya düzenledikleri buluşma için teşekkür etti.

AKTOB Başkanı Yağcı: Kemer yeniden Avrupa’nın aranan destinasyonu olacak

Toplantıya katılan AKTOB Başkanı Dr. Erkan Yağcı da yaptığı konuşmada; bu organizasyonun uzun aradan sonra Avrupa’dan gelen profesyonellere yönelik Kemer’de düzenlenen ilk ve devam ettirilmesi gereken bir etkinlik olduğunu, Kemer’in sürdürülebilir şekilde Avrupa pazarlarında odak noktası haline gelmesi ve satış pazarlama çalışmalarının devam ettirilmesi gerektiğini söyledi.

ITTforum

Etkinlik kapsamında Alman Touristik Aktuell dergisinin başyazarı Matthias Gürtler’in moderatörlüğünü yaptığı panelde, Kemer’in ve Avrupa pazarlarından tekrar eski ve hak ettiği ilgiyi kazanması, tatil için ilk tercih edilen yerlerden biri olması için ne yapılması gerektiği tartışıldı. başta, Avusturya, İsviçre, Hollanda ve Belçika’dan gelen 130 satışsi yetkilisi olmak üzere 150 profesyoneli katılım sağladı.

Çavdır: Kemer için seferberlik

10 – 13 Haziran tarihleri arasındaki buluşmanın açılışında konuşan Ferien Touristik - Coral Travel Genel Direktörü Koray Çavdır, 3 hafta önce de Köln’de Kemer gecesi gerçekleştirdiklerini belirterek başta olmak üzere, Orta Avrupa’dan da Kemer’in ilk tercih edilen destinasyon olması için seferber olduklarını söyledi.

Düzenlenen turlarda katılımcılara bölgenin Phaselis, Myra, Kekova gibi antik kentleri tanıtıldı.rıca St. Nicholas Kilisesi ziyareti, Tahtalı dağı ve Kemer koyları gezisi de gerçekleşti.