• 29 Ağustos 2023 12:16
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Fly Wing, Dubai pazarındaki faaliyet yelpazesini genişletiyor

Bu haberi dinleyin
29 Ağustos 2023 Fly Wing, Dubai pazarındaki faaliyet yelpazesini genişletiyor

Dubai pazarına odaklı faaliyet gösteren Fly Wing, dubaitatili.com ile tüketicilere verdiği hizmetleri b2b yoluyla yerel sayısını da arttırarak profesyonellere yönelik faaliyet yelpazesini genişletecek.

2018 yılında kurulduğundan beri Dubai spesiyalisti olarak faaliyet gösteren Fly Wing’in kurucu ortağı Semih Dayı, Dubai’de ofisleri olduğu için, yüksek satın alma gücünü de kullanarak, en iyi hizmeti en avantajı fiyatlarla sunabildiklerini belirterek “Bu alandaki olanaklarımızı B2B yoluyla seyahatleri ile işbirliği yaparak onlarla da paylaşmak istiyoruz” dedi.

Olanaklarımızılerle paylaşıyoruz

dubaitatili.com web sitelerinde kendi tur seçenekleri yanında Türkiye’nin önde gelen tur operatörlerinin de paket turlarına hizmet verdiklerini söyleyen Dayı, faaliyet yelpazesini genişleteceklerini belirterek şunları söyledi:

“Seyahatlerinin kapalı grup talepleri için beklentiler doğrultusunda, turlar organize ediyoruz. Paket tur, otel,  vize, uçak bileti, yerel turlar dışında, profesyonel hizmetler başlığı altında şirket kuruluşu, fuar stand hizmetleri, pazar araştırmaları, yatırım turları, dil okulları gibi alanlarda hizmet veriyoruz.

Sadece Dubai özelinde hizmet verdiğimizden dolayı, havayollarıyla geliştirdiğimiz yıllara dayanan ilişkiler sayesinde Dubai’de rekabetçi fiyatlar sunabiliyoruz.

Ağımızı genişleteceğiz

Biz her türlü seyahat bütçesine göre aksiyon alabiliyoruz. Amacımız, herkesin Dubai'nin uygun maliyetlerle keşfetmesine olanak tanımak.

Bu nedenle, otellerden etkinliklere kadar geniş bir yelpazede seçenek sunarak, farklı bütçe gereksinimlerini karşılamayı hedefliyoruz. 

Yakın zamanda Türkiye’de yerel sayımızı arttırarak b2b olarak da büyümek hedeflerimiz arasında yer alıyor.

Öncelikli hedeflerimiz arasında, Dubaitatili.com’u satan satış sayımızı arttırmak.

İşbirliğimiz ile hemlerimizin yüksek oranda komisyon almasını hem de misafirlerimizin gönül rahatlığı ile kendilerinden Dubai deneyimini yaşamalarını sağlıyoruz.