• 16 Kasım 2021 08:35
  • 0
  • 2 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Green Park Otellerinin sahibi Adil Üstündağ bu kez de çalışanlara küfürleriyle gündemde

Bu haberi dinleyin
16 Kasım 2021 Green Park Otellerinin sahibi Adil Üstündağ bu kez de çalışanlara küfürleriyle gündemde

Otelleri için mal ve hizmet aldığı firmalara ödeme yapmadığı iddiasıyla sık sık gündeme gelen Green Park otellerinin sahibi Adil Üstündağ bu kez de otel çalışanlarına küfürlü sözleriyle gündemde.

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in de hakkında uyuşturucu ve fuhuş iddialarında bulunduğu Üstündağ’ın İstanbul Bostancı’daki oteli Green Park’ta çalışanları ile yaptığı toplantıda personele yönelik kullandığı ağır küfürlerin görüntüleri internete düştü.

Videoda Personelle toplantı yapan Üstündağ bir anda sinirlenerek ağza alınmayacak sözler ediyor. 20-25 kişilik kadınlı erkekli personelin yer aldığı toplantıda Adil Üstündağ, “Ne kadar i... adamlarsınız, az kaldı o.... ç... diyeceğim size. Bakın eğer haksızlık yapıyorsam benim o... ç...., haksızlık yapıyorsam benim i...” ifadelerini kullanıyor.

'Sahte senet' şikayeti

Öte yandan Green Park otelleri eski yöneticisi Adil Üstündağ hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Şikayet dilekçesinde Pendik’te Greenpark otel isimli iş yerinde genel müdür yardımcısı olarak çalıştığını belirten S.N.A otelin sahibi Adil Üstündağ'ın kendisine boş senet imzalatmaya çalıştığını kendisinin de bunu kabul etmeyince iştenrıldığını söyledi. İşçi alacakları için otel aleyhine iş mahkemesine dava açtığını belirten S.N.A dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: " Bu dava sırasında adıma düzenlenmiş 460.000.00 TL tutarlı senedin varlığından haberdar olunca savcılığına gelerek Adil Üstündağ aleyhinde suç duyurusunda bulundum, bu soruşturma savcılığınızın 2021/5485 sırasında kayıtlı olarak devam etmektedir. 

İfade verecek

Suç duyurusunu değerlendiren Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Adil Üstündağ'ın ifadesinin alınmasına karar verdi.

Sedat Peker iddiaları

Bir süreden beri yaptığı video yayınlarında gündemde olan suç örgütü lideri Sedat Peker Adil Üstündağ’ın Ankara Çukurambar’daki otelinde fuhuş ve uyuşturucu alemlerinin yapıldığı ve bu alemlere başta hakimler ve savcılar olmak üzere siyasetin, bürokrasinin önemli isimlerinin katıldığını öne sürmüş ve bununla ilgili de elinde belgeler olduğunu söylemişti.

“AK parti benim otelimde kuruldu”

Adil Üstündağ kendisini “AK Parti benim otelimde kuruldu” kendini tanıtıyor. Green Park Pendik’in açılışını dönemin başbakanı Tayyip’ın yaptığını gösteren fotoğrafları kullanıyor.