• 28 Şubat 2024 09:12
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Havayolları peş peşe tur operatörlüğüne giriyor

Bu haberi dinleyin
28 Şubat 2024 Havayolları peş peşe tur operatörlüğüne giriyor

 

Havayollarının küresel salgın (Pandemi) döneminde aldıkları ağır darbeden sonra kendilerine yeni alanlar bulanarak varlıklarını güvence almaya yöneldi. Bu kapsamdaşirketleri daha yüksek kar marjı sağlayan tur operatörlüğü işine giriyor.

Almanya ve’nin bayrak taşıyıcışirketleri ve British Airways bünyelerindeki diğer markalarla bu alana girdi. Büyük markaların ardından Etihad Holidays, Holidays ile tur operatörlüğü işine girdi. 

EasyJet Holidays'in arkasından şimdi Eurowings de tur operatörlüğü işine girme hazırlığı yapıyor.

Eurowings CEO'su Jens Bischof, Corona krizinden önce Eurowings, yüzde 60 iş seyahati destinasyonu ve yüzde 40 turistik destinasyon sunuyordu, şimdi bunu tersine çevireceklerini söylüyor.

Eurowings CEO'su Bischof,'den veholidays örneğinden yola çıkarak Eurowings’in de Eurowings Holidays ile tur operatörlüğü işine gireceklerini belirterek, “Müşteriler ilk başta yalnızca bir uçuşla ilgilenseler bile, rezervasyon işlemi sırasında seyahati bir pakete genişletme seçenekleri de olmalıdır. Onun için müşterilere yalnız uçuş rezervasyonu yapmadan önce bir paket seyahat sunmak istiyoruz. Bu amaçla, Eurowings ve havayolunun uygulamasını ve ana sayfasını yöneten yan kuruluşu Eurowings Digital GmbH'nin gelecekte seyahat markasında daha güçlü bir rol oynaması gerektiğini söyledik. Bu fiili olarak, Eurowings’in tur operatörlüğü işine girmesi demektir” diyor.