• 25 Şubat 2024 01:54
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Hilton, Çin’deki franchise modeline DoubleTree by Hilton’u da ekledi

Bu haberi dinleyin
25 Şubat 2024 Hilton, Çin’deki franchise modeline DoubleTree by Hilton’u da ekledi

,Hilton Asya Pasifik Geliştirmeden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Clarence Tan, Çin'deki franchise modellerine DoubleTree by’u eklediklerini bu marka ve  Garden Inn markasıyla 19 yeni otel işleteceklerini açıkladı.

Kerem Köfteoğlu’nun THP’den derlediği bilgilere göre, Tan, yeni markalarının Çin’in başkenti Pekin’in yanısıra, Şanghay, Haikou, Nanchang ve Zhangzhou gibi önemli şehirlerde hizmet vereceğini söyledi. Franchising,'un Amerika'daki portföyünün yüzde 90'ından fazlasını temsil ettiği gibi, küresel genişlemesinin büyük bir kısmını yönlendiriyor. yönetimi, Asya Pasifik'te Garden Inn franchise modelini 2021'de  Çin'de başlattı, günümüzde de modeli Tayland ve Avustralya'da genişletmeye odaklanıyor.

Bölgede şimdiye kadar 76 Garden Inn otelinin faaliyette olduğu, 130'u aşkın yeni projenin deyapım aşamasında olduğu belirtiliyor. yönetiminin bünyesindeki markalarla işlettiği otel sayısı 93’e ulaştı.

Tan bölgenin önemini şöyle açıklıyor: “Asya Pasifik'te seyahat talebindeki toparlanma devam ediyor. Dolayısıyla franchising bu bölgede giderek daha önemli bir iş modeli haline geliyor.”

Hilton Asya Pasifik Marka Yönetimi Kıdemli Başkan Yardımcısı Alexandra Jaritz ise şunları söylüyor: “Bölgedeki gezginler arasında kaliteli ve çeşitli seyahat deneyimlerine olan talep arttıkça, Garden Inn de dahil olmak üzere birinci sınıf markalarımız için geliştirme fırsatları da artıyor. DoubleTree by markamız dünyanın her yerinde olduğu gibi burada da misafirlere keyifli bir konaklama imkanı sunuyor.  olarak konuklarımıza tüm destinasyonda tutarlı, güvenilir ve samimi konaklama deneyimi yaşatmak için mal sahiplerine standartlaştırılmış marka rehberliği sağlıyoruz.”