• 15 Haziran 2022 23:06
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Hilton dalya dedi. Canopy markası ile Türkiye’de 100 otele ulaştı

Bu haberi dinleyin
15 Haziran 2022 Hilton dalya dedi. Canopy markası ile Türkiye’de 100 otele ulaştı

Türkiye’ye gelen ilk yabancı otel zinciri. bünyesindeki markalarından Canopy by İstanbul ile 100 otele ulaştı.

Canopy by İstanbul Taksim için Çalık Holding ile anlaşma imzalandı., Türkiye’ye getirdiği, 2023 yılında hizmete gircek Canopy sekizinci markası olacak. 

Hilton Türkiye Yatırım Yönetici Direktörü Tuğrul Temel, "Türkiye'de 100'üncü otele ulaştığımız bu özel dönüm noktasını duyurmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyorum” dedi

Hilton Türkiye Üst Sınıf ve Lüks Oteller Ülke Müdürü Armin Zerunyan da , "Türkiye'un 65 yıl önce uluslararası ölçekte faaliyete başladığı ilk ülke. Dolayısıyla için Türkiye pazarında 100’üncü otele ulaşmak bu pazarla olan uzun süreli ve verimli ilişkileri göstermesi açısından çok önemli bir dönüm noktası. Varlığımızı her geçen gün güçlendirdiğimiz bu önemli pazarda oluşturduğumuz eşsiz birikim ve kurumsal mirasımız ile iftihar ediyoruz " dedi..

Canopy by Küresel Kategori, Yaşam Tarzı ve Global Marka Başkanı Phil Cordell, Canopy by markasının Türkiye'de lansmanını yapmaktan büyük heyecan duyduklarını söyledi.

Hilton, İstanbul’da halen Conrad Hotels & Resorts, Curio Collection by, Hotels & Resorts, DoubleTree by, Garden Inn ve Hampton by markaları çatısı altında  25 otel işletiyor.’un alt markalarıyla Türkiye’deki otel sayısı  100 oldu.