• 15 Mayıs 2024 08:58
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Hilton'un Türkiye’den Sorumlu Yeni Yatırım Direktörü Funda Eratıcı oldu

Bu haberi dinleyin
15 Mayıs 2024 Hilton'un Türkiye’den Sorumlu Yeni Yatırım Direktörü Funda Eratıcı oldu

 

Hilton, Türkiye'nin büyüme planlarının liderliğini üstlenmek üzere, Funda Eratıcı'yı yeni Yatırım Direktörü olarak atadı.

Yaklaşık 30 yıldır bünyesinde görev yapan Eratıcı, daha önce Türkiye Satış Operasyonları Bölge Direktörlüğü görevini yürütüyordu.nı zamanda’un EMEA bölgesindeki orta segment markaları Hampton by ve Garden Inn için Satış Operasyonları Liderliği görevini de üstlendi. Görevine İstanbul’da devam eden Eratıcı,’un bölgedeki stratejik büyümesine yön vermeye devam ediyor.

Hilton alt markalarıyla Türkiye’de 114 otelde 

Hilton’un yaklaşık yetmiş yıldır varlık gösterdiği Türkiye’de işletmede veya geliştirme aşamasında olan, bünyesindeki alt markalarla 114 otelde faaliyet gösteriyor. Funda Eratıcı, yeni görevine,’un uzun süreli konaklama ve lifestyle markaları Home2 Suites by, Embassy Suites by, Canopy by ve Tapestry Collection by için lansmanların planlandığı, bir dönemde atandı.

Hilton Orta ve Doğu Avrupa’dan Sorumlu Yatırım Başkan Yardımcısı Mike Collini, “Funda Hanım’ın ataması, 13 şehirde 20’den fazla yeni otel açmayı planladığımız bir dönemde gerçekleşti” dedi.