• 30 Nisan 2024 01:52
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

İngilizler 2025 erken rezervasyonlarına başladı. İlk 10’da Türkiye yok

Bu haberi dinleyin
30 Nisan 2024 İngilizler 2025 erken rezervasyonlarına başladı. İlk 10’da Türkiye yok

Erken rezervasyonda ve diğer ülkelere göre daha önce başlamaları ile bilinen’deki tatilciler 2025 yılı erken rezervasyonlarını daha da erkene aldı. 

İngiltere’deki tatilciler 2025'in erken rezervasyonlarında dünyaya öncülük ediyor. 2025 yılı için en çok erken rezervasyon Amerika’ya yapıldı. 2025 yılı için en çok erken rezervasyon yapılan ilk 10 destinasyon arasında Türkiye yok.

Seyahatlerine yazılım hizmeti veren Sabre verilerine göre özellikle güneş ve kültürü birleştiren uzun mesafeli destinasyonlar için seyahat düzenlemelerini yaparken en belirleyici olanların turistler olduğunu gösteriyor. Özellikle, Amerika Birleşik Devletleri’deki turistleri için en popüler destinasyondur. O’nu, Tayland, Hindistan, Singapur, Maldivler, Birleşik Arap Emirlikleri, Güney Afrika, İzlanda ve Avustralya izliyor. ilk 10  destinasyon arasında Türkiye yok.

Sabre'nin EMEA Stratejik Geliştirme Direktörü Nisha Botevyle ""Tatiller için erken rezervasyon, bir güven göstergesi ve seyahat bütçelerini stratejik olarak yönetmenin bir yolu haline geliyor. Gördüğümüz eğilim, gezginlerin sadece bir sonraki tatillerini hayal etmedikleri; bunun gerçekleştiğinden emin olmak için kesin adımlar atıyorlar" diyor.