• 25 Nisan 2022 08:58
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

İspanya Acenteler Birliği (CEAV) yöneticileri İstanbul’da

Bu haberi dinleyin
25 Nisan 2022 İspanya Acenteler Birliği (CEAV) yöneticileri İstanbul’da

İspanyol Seyahat Acentaları Birliği Konfederasyonu (CEAV) Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın (TGA) davetlisi olarak İstanbul’a geldi.

CEAV yöneticileri İstanbul’daki otelcilerin oluşturduğu Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Müberra Eresin ve Geliştirme Ajansı (TGA) yöneticileri ile bir araya geldi.

CEAV Başkanı Carlos Garrido yaptığı açıklamada, “Pandemi sürecinden sonra sektöründe yeniden bir canlandırma yapmak istiyoruz. Bu zamana kadar yapmış olduğumuz toplantıların sonucunda çok olumlu izlenimler elde ettik. Birçok ülkeyi ziyaret ediyoruz. Fakat Türkiye’deki turist akışının çok daha fazla olduğunu gözlemledik. Buranın piyasası için ne kadar değerli bir yer olduğunu kendi gözlerimizle görmüş olduk. TÜROB Başkanı Müberra Eresin de, “Turizm Geliştirme Ajansı, Kültür velığıyla birlikte ve Türkiye Otelciler Birliği’yle beraber misafirlerimizi İstanbul’da ağırlıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda 800 bin rakamlarına ulaşmış İspanyol turist sayımızı tekrar oralara getirmek için çalışıyoruz” dedi.