• 05 Mart 2024 01:01
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

ITB Berlin Fuarı başladı

Bu haberi dinleyin
05 Mart 2024 ITB Berlin Fuarı başladı

Kendi alanında en büyük olan ITB Berlin Fuarı küresel salgın (Pandemi) döneminde online olarak düzenlendikten sonra şimdi de artık tüketiciler günü olmadan yalnız profesyonellere açık  ve günleri kısaltılmış olarak yoluna devam ediyor.

Türkiye’nin Kültür velığı’nın Geliştirme ve Tanıtma Ajansı (TGA) organizasyonuylae 700 metrekarelik alanda katıldığı fuar kapsamında düzenlenecek 200'den fazla panel ve oturumda ITB Berlin 2024’ün bu yılki sloganı “Seyahat vede Geçişe Öncülük Edin” konusunu farklı yönleriyle tartışılacak.

Panellerde aralarında; Booking, Google, Microsoft ve Airbnb gibi uluslararası şirketlerin de olduğu 400'ün üzerinde konuşmacı, 2024'te geçiş sürecindeki seyahat endüstrisi için yeni stratejileri tartışacak.

Panel ve konuşmacılar

Glenn Fogel (Booking Holdings CEO'su), Future Track kapsamında "Liderlik, İnovasyon ve Seyahatin Geleceği"  başlığı altında de geleceğe yönelik beklentiler ve teknoloji  hakkında konuşacak. 

Bir diğer öne çıkan konu da, yapay zekanın sunduğu fırsatları tartışacak olan  Karim Bagga (Mühendislik Grubu Yöneticisi, Seyahat ve Yapay Zeka Microsoft)  ile birlikte"Geleceği Mühendislik: GenAI ve Microsoft Copilot Seyahate Nasıl Yeni Bir Zeka Getiriyor?" olacak. 

Stefan Ebener (Google Müşteri Mühendisliği Başkanı),  "GenAI Dijital Dünyayı Nasıl Değiştiriyor - Geleceğin Teknolojisinden Günlük İşletmeye" sunumunda yapay zekanın mega konusuna da göz atacak. 

Dave Stephenson (Airbnb İşletme Müdürü) "Airbnb Büyüme için Yeni Fırsatların Kilidini Nasıl Açıyor" başlığı altında  rezervasyon platformunun mevcut planlarını açıklayacak.