• 02 Temmuz 2022 01:25
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

İTO Başkanı Avdagiç: İstanbul’daki otellere her gün bir yenisi daha ekleniyor

Bu haberi dinleyin
02 Temmuz 2022 İTO Başkanı Avdagiç: İstanbul’daki otellere her gün bir yenisi daha ekleniyor

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, "Bugün, gururla söyleyelim ki, tüm Avrupa’nın en genç ve yeni otelleri İstanbul’da bulunuyor. İstanbul’un otel ve hizmet altyapısı tüm dünyada parmakla gösteriliyor. Ne mutlu bize ki şehrimizde yer alan sayısız yerli ve yabancı otel zincirine her gün bir yenisi daha ekleniyor ve şehrimizin kapasitesi büyüyor” dedi.

İstanbul’daki otellerin oluşturduğu Türkiye Otelciler Birliği (TUROB)’unlık toplantısına katılan Avdagiç, sektörünün İstanbul’un en önemli ticari değerlerinden biri olduğunu belirterek İstanbul’dai geliştirmek için elbirliği ile çalıştıklarını söyledi.

Avdagiç, endüstrisinin en önemli yapı taşının ise oteller olduğunu vurguladı. Şekib Avdagiç, “Bugün, gururla söyleyelim ki tüm Avrupa’nın en genç ve yeni otelleri İstanbul’da bulunuyor. İstanbul’un otel ve hizmet altyapısı tüm dünyada parmakla gösteriliyor. Ne mutlu bize ki şehrimizde yer alan sayısız yerli ve yabancı otel zincirine her gün bir yenisi daha ekleniyor ve şehrimizin kapasitesi büyüyor” diye konuştu.