• 22 Ekim 2021 16:37
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Jet2: “Talep pandemi öncesine dönüyor, Türkiye kapasitemizi artırdık

Bu haberi dinleyin
22 Ekim 2021 Jet2: “Talep pandemi öncesine dönüyor, Türkiye kapasitemizi artırdık

İngiltere'nin en büyük ikinci tur operatörü Holidays CEO'su Steve Heapy rezervasyonlardaki son durumla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İngiltere'nin en büyük ikinci tur operatörü vefirması.com veholidays'in CEO'su Steve Heapy rezervasyonlardaki son durumla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Heapy'nin seyahat kurallarını gevşetmesinin ardından rezervasyonların ciddi şekilde hareketlendiğini söyledi. Yurtdışı tatil taleplerinin pandemi öncesi seviyelere geri döndüğünü ifade eden Heapy,.com veholidays olarak Türkiye ve'na yönelik kış kapasitesini artırdıklarını ifade etti.

43 yurtdışı destinasyonuna tur düzenliyor

İngiltere'de Birmingham, Bristol, East Midlands, Edinburgh, Leeds Bradford, Glasgow, Manchester, Newcastle ve Stansted havalimanlarından Antalya, Dalaman, Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura, Kanarya bölgelerine ilave uçuşlar gerçekleştireceklerini ifade eden Heapy, kışın'den 43 yurtdışı destinasyonuna tatil imkanı sunduklarını belirtti.

Heapy şunları söyledi: “ Hükümetin test koşullarını hafifletmesi müşterilerimizin tatil taleplerinde önemli artış sağladı. Tatilcilerden gelen kış talebinin pandemi öncesi seviyelere döndüğünü görüyoruz. Bu nedenle, kış programımız çok yoğun görünüyor, müşteriler çok uzun süre pandemi kısıtlamaları yaşadıktan sonra çok ihtiyaç duydukları tatili rezerve etmek için akın ediyorlar. Bu talebe yanıt olarak, ve Türkiye'deki en popüler destinasyonlarımıza 2021-22 kışı için daha da fazla uçuş seçeneği ekleyerek müşterilerimize ve bağımsız seyahatlerine bu kış tatilin keyfini daha da fazla çıkarma fırsatı verdik."