• 16 Haziran 2021 08:54
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Kaçak oteli yıkan Didim Belediye başkanına sopayla saldırdılar

Bu haberi dinleyin
16 Haziran 2021 Kaçak oteli yıkan Didim Belediye başkanına sopayla saldırdılar

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, bir grubun beyzbol sopalı saldırısına uğradı. Saldırının, ruhsatsız otelle ilgili olduğu ileri sürüldü.

Bir kafede yemek yiyen Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ve Atabay’ın şahsi avukatı 4 kişinin beyzbol sopalı saldırısına uğradı.

Atabay ve avukatı, yaşlı bir kişinin hemen ardından restorana giren 4 kişinin saldırısına uğradı. Ellerinde beyzbol sopalarıyla restorana giren 4 kişi bir anda Belediye Başkanı Atabay ve avukatına saldırdı. Saldırıda Başkan Atabay ve avukatı kanlar içinde kalırken, saldırganlar garsonların müdahalesi üzerine olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi ise konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak şu ifadeleri kullandı:

"Ağabeyi Süleyman Özışık’ın da dahil olduğu süreçte Gazeteci (!) Mehmet Özışık ve Didim’de yasa dışı otel-inşaat işleri yapan bir grup Didim Belediye Başkanına kumpas kurmuşlardı. Bu grup, ruhsatsız oteli mühürleyen Bld. Başkanı Deniz Atabay’a bu gece 15 kişiyi sopalarla saldırttı"

Süleyman Özışık, son günlerde yaptığı açıklamalarda gündemde olan organize suç örgütü lideri Sedat Peker ve kardeşi Hadi Özışık’ın kendisi için arabuluculuk yaptıklarını söylemişti.